Usaksporlu Taraftarlardan Ümit Karan'a Hos Geldin Kutlamasi

Usaksporlu taraftarlar takima yeni gelen Teknik Direktör Ümit Karan’a ‘Hos geldin’ demek için tesislerde renkli kareler olustu.



Yüzlerce Usakspor taraftari, geçtigimiz günlerde Kirmizi Siyahlilarla çalismaya gelen Teknik Direktör Ümit Karan’a “Hos geldin” demek için tesislerde çikarma yapti. Taraftarlarin bu jesti karsisinda önce sasiran ardindan çok mutlu olan Ümit Karan, gelecek sezon için Usakspor’u sampiyon yapmak için elinden gelenini yapacagini söyledi ve taraftarlara tesekkür etti. Usakspor Kulüp Baskani ve Usak Belediye Baskan Yardimcisi Hikmet Kahraman’in da katildigi “Hos geldin” etkinligi renkli görüntülere sahne oldu.

“Imza attiktan sonra bile Istanbul’a dönmedim”

Taraftarlar, Karan’a çiçek ve baklava ikram etti. Karan, taraftarlara üçlü çektirdi ve onlarla sohbet etti. Bu yil sezonun ilk yarisinda Iskenderunspor’u çalistiran Karan, Usak’ta olmaktan duydugu mutlulugu dile getirdi. Ümit Karan, “Ayak bastigim ilk andan beri çok sicak karsilandim. Kente geldigimde hiç bu kadar çabuk anlasacagimizi düsünmemistim. Bu yakinlik karsisinda imza attiktan sonra bile Istanbul’a dönmedim Usak’ta kaldim. Bana gösterdikleri o muhtesem destek ve sicak ilgi için tüm Usakspor taraftarlarina gönülden tesekkür ederim” dedi.

Karan, Usak’a seyircinin rakip takim üzerinde baski kurabilecegi ve sampiyonluklar yasayacagi bir stada ihtiyaci oldugunu vurguladi.

Kaynak: İHA