Miguel Crespo Açiklamasi 'Galibiyeti Hak Ettigimizi Düsünüyorum'

Fenerbahçe’nin basarili futbolcusu Miguel Crespo, Konyaspor karsisinda çok iyi oynadiklarini ve galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasinda Fenerbahçe, Konyaspor’u 2-1 maglup etti. Mücadelenin ardindan sari-lacivertlilerin basarili futbolcusu Miguel Crespo, basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Galibiyeti hak ettiklerini belirterek sözlerine baslayan Crespo, "Bu maçin zor olacagini biliyorduk. Maça da iyi basladik, kazanma niyetiyle baslamistik ama 1-0 yenik duruma düstük. Fakat maçi çevirmeyi bildik. Gerçekten çok savastik, çok iyi oynadik. Çok fazla pozisyon ürettik, galibiyeti hak ettigimizi düsünüyorum" seklinde konustu.



"Çok mutluyum takima yardim edebildigim için"

Her maçta elinden gelenin en iyisini vermeye çalistigini aktaran Crespo, "Buraya ben transfer oldugumda daha önceki kulüplerimde göstermis oldugum mantaliteyi burada da göstermek istiyordum. Ben her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalisirim. Buraya geldigimde kadroda çok fazla iyi oyuncu oldugunu biliyordum ama zamanla kendimi gösterecegime inaniyordum. Çok mutluyum takimima yardim edebildigim için. Taraftarimiza da destekleri için çok tesekkür ediyorum" diye konustu.



"Taraftarin destegi bizim için itici güç”

Taraftarin desteginin takim için önemine de deginen Miguel Crespo, "Taraftarimizin destegi hiç süphe yok ki çok önemli. Onlarin destegi bizim için itici güç oluyor. Bizi bu sekilde desteklemeye devam etsinler. Galatasaray maçindan önce 1 maçimiz daha olacak. Tabii ki önce o maçi düsünmemiz gerekiyor. Galatasaray maçi büyük bir maç olacak ve kazanmak için en iyi sekilde hazirlanacagiz" ifadelerini kullandi.

"Takimimiz son haftalarda çok iyi çalisiyor"

Son haftalarda takim olarak performanslarinin arttigina dikkat çeken Crespo, "Ben her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalisiyorum. Takimima yardim etmem için kosmam gerekiyorsa kosuyorum. Oynamam gerekiyorsa oynuyorum. Bizim her maçta 3 puan almamiz çok önemli. Zaten takimimiz da son haftalarda çok iyi çalisiyor. Bunun da meyvelerini aliyoruz" cümlelerine yer verdi.

Kaynak: İHA