Mehmet Altiparmak Açiklamasi 'Bizim Oyuncumuzun Bana Göre De Kirmizi Kart Görmesi Gerekirdi'

Kocaelispor Teknik Direktörü Mehmet Altiparmak, Gençlerbirligi beraberliginin ardindan yaptigi açiklamada, “Bizim oyuncumuzun bana göre de kirmizi kart görmesi gerekirdi” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 29. haftasinda Kocaelispor, deplasmanda Gençlerbirligi ile berabere kaldi. Maç ardindan düzenlenen basin toplantisinda Kocaelispor Teknik Direktörü Mehmet Altiparmak açiklamalarda bulundu. Altiparmak basin açiklamasinda maçi genel anlamda hakkettiklerini belirterek, "Her puanin ya da puanlarin altin degerinde oldugu haftalara girdik. Biz de özelikle rakibimiz olan bir takimla oynadik. Tabi ki amacimiz burada kazanip aradaki bir puan olan farki kapatip iki puan öne geçmek ve bir an önce de buradan siyrilmakti. Bu anlamda çalistigimiz her seyi; özellikle ilk yarinin tamamina yakininda, ikinci yarinin da 60. dakikasina kadar çok iyi uyguladik ve golü bulduk. Ilk yarida yakaladiklarimiz ve kaçirdigimiz pozisyonlar var. Maçin geneline baktigimizda çok hak ettigimiz bir galibiyet vardi" ifadelerini kullandi.

"Bizim oyuncumuzun bana göre de kirmizi kart görmesi gerekirdi”

Basin açiklamasinin devaminda hakem kararlarini elestiren Altiparmak açiklamasina su sekilde devam etti:

"Öncelikle iki takim oyuncularini da tebrik etmek istiyorum. Bu kadar kötü bir hakem yönetimi ile oynamak ne yazik ki iki takim için de, sadece bizim için degil; penalti, kirmizi kart görmeyenler var. Bizim oyuncumuzun bana göre de kirmizi kart görmesi gerekirdi. Rakibin ve bizim kartlarimiz var. Oyun içindeki inisiyatifler var. Buna ragmen iki takimda ellerinden gelen her seyi yaptilar."

Kaynak: İHA