Baskan Kanar'dan Amatör Kulüplere Tam Destek

Mustafakemalpasa’da sporun çitasini yükseltmek hedefiyle her alanda önemli projelere imza atan Belediye Baskani Mehmet kanar ilçedeki amatör spor kulüplerini de desteklemeye devam ediyor.

Baskan Kanar’in girisimleriyle yeniden ayaga kaldirilan Mustafakemalpasa Amatör Spor Kulüpler Birligi geçtigimiz haftalarda yeni baskanini seçti. Yalintas Gençlik Spor Kulübü Baskani Samet Karanfil, gerçeklesen olaganüstü kongre sonrasi yeni yönetimiyle Belediye Baskani Mehmet Kanar’i ziyaret etti. Ilçe sporu için uzun istisarelerde bulunan Baskan Mehmet Kanar ve Samet Karanfil ana temanin alt yapi için yapilacak degisimler olabilecegini konustular.

Genç Baskan Karanfil, "Destek veren herkese tesekkür ederim. Amatör futbol ülke futbolunun gelecegi için çok önemli, biz bu düsünce çerçevesinde en iyisini yapmaya gayret gösterecegiz. Genç ve dinamik bir ekip olusturduk. Yapilmasi gereken çok is var. Bizde de bunlari yapacak enerji ve güç var. Buradan sunu belirtmek istiyorum. Bu isin içinde olanlar kisisel egolarini bir kenara biraksin ve futbola hizmet için fikir yürütsün, bize destek olacak herkese kapimiz açik olacak. Mustafakemalpasa futbolunda köklü bir degisim olmasi gerekiyor ve bunun için ilk adimin atildigini düsünüyorum" diye konustu.

Mustafakemalpasa Belediye Baskani Mehmet Kanar, "Göreve gelen Samet kardesimi tebrik ederim. Istisarelerimizi yaptik. Kisitli imkanlarina ragmen sporun tabana yayilmasinda önemli bir görev üstlenen amatör futbol kulüplerini desteklemeye devam edecegiz’’ dedi.

Kaynak: İHA