Riza Çalimbay Açiklamasi 'Hedefimiz Finale Kalmak'

Fatih Karagümrük’ü sahasinda 1-0 yenen DG Sivasspor’da Teknik Direktör Riza Çalimbay, “Attigimiz gol de muhtesem bir goldü. Tüm arkadaslarimi kutluyorum. Simdi hedefimiz kalan maçi kazanip finale kalmak” dedi.

Ziraat Türkiye Kupasi Çeyrek Final maçinda Fatih Karagümrük’ü konuk eden ve sahadan 1-0 ayrilarak bir üst tura çikan Sivasspor’da Teknik Direktör Riza Çalimbay, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda sorulari yanitladi.

Karsilasmayi degerlendirerek sözlerine baslayan deneyimli teknik adam, “Kupada iki senedir biz Avrupa’ya gidiyoruz. Bu sene hedeflerimizden birisiydi Avrupa. Maalesef ligde istedigimiz gibi gitmedik. Avrupa’ya gitmenin en kisa yollarindan bir tanesi bu. Bu maçi mutlaka geçmemiz gerekiyordu. Bunun bir sikintisi vardi. Hem iyi bir takima karsi oynuyorduk hem de ligde en çok oynadigimiz bir takima karsi oynuyorduk. Çok kaliteli futbolculari da var, bu nedenle çok dikkat etmemiz gerekiyordu. Çünkü tek maç ve telafisi de yok. Ona göre akilli bir sekilde oynadik. Zaman zaman defansta karsiladik zaman zaman önde bastik. Gerçekten herkes çok iyi mücadele etti. Çok iyi konsantre olduk. Gol pozisyonlarimiz da vardi. Kazanan biz olduk. Attigimiz gol de muhtesem bir goldü. Tüm arkadaslarimi kutluyorum. Simdi hedefimiz kalan maçi kazanip finale kalmak” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA