Mecnun Otyakmaz Açiklamasi 'Bu Sene Kupayi Kaldiracagiz'

Fatih Karagümrük’ü sahasinda 1-0 yenen DG Sivasspor’da Kulüp Baskani Mecnun Otyakmaz maçin ardindan, “Sivasspor, daha iyi bir futbol oynayarak insallah finale çikacak ve kupayi kaldiracagiz bu sene” dedi.

Ziraat Türkiye Kupasi Çeyrek Final maçinda Fatih Karagümrük’ü konuk eden ve sahadan 1-0 galibiyetle ayrilarak bir üst tura çikan Sivasspor’da kulüp baskani Mecnun Otyakmaz, karsilasmanin ardindan stadyum çikisinda gazetecilere açiklamada bulundu. Otyakmaz, “Çok sükür gerçekten bugün hak ettigimiz bir tur oldu. Iyi futbol oynayan rakibe karsi oynadik ama iç saha avantajini da iyi degerlendirdik. Bu maçta çok fazla oynamayan oyuncularimiza hocamiz sans verdi, onlar da isin hakkini verdiler. 1-0 da olsa kazanmasini bildik ve tur atladik. Taraftarimiza armagan ediyoruz. Son haftalarda maç trafiginin yogunlugundan dolayi sakatliklar ve yorgunluklar söz konusuydu. O yüzden daha az forma bulmus oyunculara hocamiz sans tanidi. Onlar da diger arkadaslarini aratmadilar. Iyi bir sonuçla da tur atlamasini bildik” diye konustu.



“Sivasspor insallah finale çikacak”

Bir gazetecinin “Kupada hedefiniz nedir?” seklindeki sorusuna Otyakmaz; “Kupayi almak istiyoruz. Artik yapabilecek güçteyiz, diger arkadaslarimiz da kadroya dahil oldugunda daha güçlü bir Sivasspor, daha iyi bir futbol oynayarak insallah finale çikacak ve kupayi kaldiracagiz bu sene. Büyük konusmus gibi olmayayim geçen sene biraz daha iddialiydik, biraz erken elendik ama simdi daha iyi gidiyoruz. Kupayi almak için elimizden gelen mücadeleyi gösterecegiz. Finalde kiminle oynayacagimizi tahmin edemiyorum su anda. Hakikaten kupa maçlari çok daha farkli bir atmosferde gerçeklesiyor. Antalyaspor gayet iyi oynadi, Trabzonspor zaten ligi forse etti gidiyor. Dün Trabzonspor karsisindaki Antalyaspor’u da begendim. Dolayisiyla rakibi ön göremiyorum simdilik ama insallah finale çikan taraf biz oluruz” yanitini verdi.

Kaynak: İHA