Yildizlar Tekvando Grup Müsabakalari Karaman'da Basladi

Karaman’da Gençlik ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde düzenlenen Okul Sporlari Yildizlar Tekvando Grup Müsabakalari 15 ilden 350 sporcunun katilimi ile basladi.

Kazim Karabekir Spor Salonu’nda baslayan ve Karaman’in da yer aldigi grup müsabakalarinda Adana, Aksaray, Ankara, Antalya, Hatay, Kayseri, Kirsehir, Konya, İçel, Nevsehir, Nigde, Osmaniye, Sivas ve Yozgat illerinden sporcular yari final mücadelesi verecek. 21 hakemin görev aldigi müsabakalarda ise ilk gün erkeklerde 33, 41, 49 bayanlarda ise 29, 37 ve 44 kilo olmak üzere 6 siklette müsabakalar yapilacak.

Üç gün sürecek müsabakalarda tüm hakem ve sporculara basarilar dileyen Gençlik ve Spor Il Müdürü Ali Osman Bebek, “Öncelikle tüm takimlarimizi ilimizde agirlamaktan dolayi mutluluk duydugumuzu belirterek sporcularimiza müsabakalarda basarilar diliyorum. Biliyorum ki sporcularimiz illerini en iyi sekilde temsil etmek için mücadele edecek ve ter dökecek. Bizler de sporcularimizin en iyi sartlarda mücadele edebilmesi için tüm hazirliklarimizi tamamladik. Müsabakalar sonunda yari finale yükselme basarisi gösteren sporcularimiza Türkiye finalleri yolunda basarilar diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA