Sadik Çiftpinar Süresiz Kadro Disi Birakildi

Yeni Malatyaspor-Kasimpasa maçinda taraftarlarla girdigi tartisma sonrasi yaptigi hareketle gündeme gelen Sadik Çiftpinar süresiz kadro disi birakildi.

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasinda sahasinda Kasimpasa’yi agirlayan Yeni Malatyaspor’da yasanan maglubiyetten çok Sadik’in yaptigi hareketler konusuldu. 2-0 geriye düsen Yeni Malatyaspor’da tribünlerin Sadik Çiftpinar’a tepki göstermesi ile ortalik bir anda gerildi. Taraftarlarla diyaloga giren oyuncu Sadik Çiftpinar’in oyundan çikmak istemesi ile yasanan gerginliklerde ortaya çikan görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti. Taraftarlarin cep telefonu ile çektikleri görüntülerde Sadik Çiftpinar’in kendisine tepki gösteren taraftarlara dönerek hareket yapmasi sporseverlerin tepkisine yol açti. 79. dakikada yerini Awuku’ya birakarak sahadan çikan Çifpinar’in bu hareketine ise yönetim sessiz kalmadi.

Kulübün sosyal medya hesabindan yapilan açiklamada, “Profesyonel futbolcumuz Sadik Çiftpinar, bugün oynanan Kasimpasa SK müsabakasindaki disiplinsiz davranisi sebebiyle süresiz olarak kadro disi birakilmistir. Kamuoyuna saygiyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA