Atilay Canel Açiklamasi 'Bizim Hedefimiz Avrupa'

Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atilay Canel, 3-0 kazandiklari Kayserispor müsabakasinin ardindan hedeflerinin Avrupa oldugunu söyledi.

Fatih Karagümrük, Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasinda karsi karsiya geldigi Kayserispor’u 3-0 maglup etti. Maçin ardindan Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atilay Canel basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Ilk yariyi 4-0’lik galibiyetle kapatmalari gerektiginin altini çizen Canel, “Soguk havada iyi bir sekilde oynayip bizi izleyenleri mutlu edecegiz dedik sözümüzde durduk. Istekli basladik maçin basinda golü bulunca oyun oldugu gibi bizim elimizdeydi. Ilk yari 4-0 bitmesi lazimdi. Iç saha performansimiz gayet iyi. Bunu dis sahaya da yansitirsak oyun seklimiz daha farkli olur. Bizim hedefimiz Avrupa. Bu sogukta gelen seyircileri de kutluyorum. Galibiyeti onlara armagan ediyoruz. Soguk havada mücadele eden futbolcularimi ve teknik heyeti kutluyorum” ifadelerini kullandi.

Atilay Canel, Emre Mor’un milli takima seçilmemesi ile ilgili de Emre Mor ve Salih Dursun’un milli takim aday kadroya dahil edilmesini beklediklerini ifade etti.

Kaynak: İHA