Abdullah Avci Açiklamasi 'Sampiyonlugu 1 Hafta Öteledik'

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, Çaykur Rizespor maglubiyetinin ardindan, “Oyunu kazanabilirdik. Maçin oyuncularini tebrik ediyorum. Biz sampiyonlugu 1 hafta öteledik” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasinda Trabzonspor deplasmanda Çaykur Rizespor’a 3-2 maglup oldu. Maçin ardindan basin toplantisinda konusan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, "Gelirken 2 gündür konusulan hava sartlarindan ne ile karsilasacagimizi bilmiyorduk. Persembe gününden her türlü hazirligimizi daha saglikli daha düzgün zeminle yaptik. Ona göre çalismalarimizi yaptik. Oyunda hava sartlarinin böyle olmasi biraz daha kaotik bir oyuna dönmeye basladi.

Ilk yarida rakibe pozisyon vermedik, 2-0 öne geçebilirdik oyunda. Ikinci yari saha biraz daha agirlasti. Çünkü zemin istedigimiz gibi degildi. Çünkü toplari aliyoruz oyunu istedigimiz gibi yönlendirebiliyoruz. Özellikle hava sartlari, saha sartlari rakibin bulundugu durum itibariyla bir kaotik oyuna döndü. 3 penalti ile maglup olduk. Bu oyunun içinde, bu hava sartlarinda, bu kaotik oyunda, kargasa oyununda oyunu kazanabilirdik. Maçin oyuncularini tebrik ediyorum. Biz sampiyonlugu 1 hafta öteledik" seklinde konustu.

Kaynak: İHA