Kayserispor'dan Ögrencilere Jest

Kayserispor Baskan Yardimcisi Onur Gözbasi, Fenerbahçe maçinda 50 ögrenciyi misafir edeceklerini söyledi.

Erciyes Üniversitesi tarafindan düzenlenen Iç Anadolu Kariyer Fuari (IKAF) etkinlikleri çerçevesinde Sporda Kariyer bölümünün konugu olan Kayserispor Baskan Yardimcisi Onur Gözbasi, önümüzdeki hafta Kayseri’de oynanacak Fenerbahçe maçinda ögrencilere jest yaptiklarini söyledi.



Takim antrenörlerinden Ali Eren Beserler, futbolculardan Bernard Mensah ve Yasir Subasi ile birlikte Erciyes Kültür Merkezi’ndeki etkinlikte konusan Kayserispor Baskan Yardimcisi Onur Gözbasi, "Kayserispor kulübü olarak son derece önemli bir ivme yakaladik. Son maçlarda skoru koruyamadik ancak kulüp olarak çok önemli bir noktadayiz ve daha da ilerilere gitme durumumuz var. Ligde ilk 10 içerisindeyiz ve yukarilar ile kopmadik. Türkiye Kupasi’nda yari finalistiz ve kupaya yakiniz. Bütünlesip takimimiza omuz vermemiz gereken dönemdeyiz" dedi.

Kayserispor’un her zaman için sehirle bütünlesmesi gerektigini ifade eden Onur Gözbasi, "Kayserispor yönetimi olarak, IKAF’a istirak eden ögrencilere Fenerbahçe maçinda kapilarimizi açma karari aldik. Passolig kartina sahip ögrencilerimizden 30’u bayan olmak üzere 50 ögrenciyi misafir edecegiz. Bu tür etkinliklerimizi de sürekli yapmak istiyoruz" açiklamasinda bulundu.

Kayserispor Baskan Yardimcisi Onur Gözbasi, sari kirmizili kulübe destek veren sponsor firmalar Erciyes Anadolu Holding ve Yukatel’e de mütesekkir olduklarini sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA