Berkan Kutlu Açiklamasi 'Detaylar Üzerinden Maçi Kaybettigimizi Düsünüyorum'

Galatasarayli futbolcu Berkan Kutlu, Barcelona maçindan sonra yaptigi açiklamada, "Detaylar büyük takimlara karsi çok önemli. Detaylar üzerinden maçi kaybettigimizi düsünüyorum" dedi.

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövans maçinda Galatasaray ile Barcelona Nef Stadyumu’nda karsi karsiya geldi. Mücadelenin ilk yarisi 1-1 sona ererken, ikinci yarida Barça attigi golle sahadan 2-1 galip ayrildi. Bu sonuçla sari-kirmizililar Avrupa’da bu turda veda etti. Mücadelenin ardindan basin toplantisinda konusan Galatasarayli futbolcu Berkan Kutlu, "Öncelikle takim arkadaslarimi tebrik çok ediyorum. Çok iyi mücadele ettik. Teknik anlamda belki merkezi çok açtik. O da bir talimatti. Hocamiz daha dogru analiz edecek durumu. Ama benim hissiyatim öyle. Golü yedigimizde 10 kisiydik. Detaylar büyük takimlara karsi çok önemli. Hocamiz da dile getirmisti. Detaylar üzerinden maçi kaybettigimizi düsünüyorum. Çok güzel tecrübe oldu. Zor bir tecrübe. Onlar çok büyük oyuncular. Dünya standartlarinda oyuncular. Bizim için güzel tecrübe oldu. Bu maçi böyle kaybetmek çok zor" seklinde konustu.

Sezonun geri kalani için de düsüncelerini paylasan Kutlu, "Maç maç bakacagiz. 3 gün sonra maç var. O maça en iyi sekilde hazirlanacagiz. Sadece lig kaldi. Ligi bitirebilecegimiz en iyi konumda bitirmeye çalisacagiz. Biz Galatasarayiz sonuçta" diye konustu.

Kaynak: İHA