Yerköyspor'da Hedef Süper Amatör Küme

Kayseri Birinci Amatör Küme ekiplerinden Yerköyspor, yeni baslayacak olan sezon öncesi hedefini sampiyonluk olarak belirledi. Yerköyspor Teknik Kurul Baskani Mehmet Lale, en büyük gururlarinin altyapidan gelerek A takimda forma giyecek olan oyuncular oldugunu söyledi.



Yerköyspor Teknik Kurul Baskani Mehmet Lale, uzun süredir sürdürdükleri altyapi çalismalarini karsiligini almaya basladiklarini söyledi.

Yeni sezon hedeflerini açiklayan Mehmet Lale, “Yerköyspor olarak bu sene süper amatör hedefini koyduk. Bunu gerçeklestirmek için yönetim olarak çok ciddi çalisma içine girdik. Bildiginiz gibi yaklasik bes yildir süren altyapi çalismalarimiz var. Bu yil 2006 dogumlu 5 futbolcumuz A takimimizda forma giyecek. Bu bizim için büyük bir gurur. Önümüzdeki yil 2007 dogumlu altyapi futbolcularimizin gelmesiyle tamamen özkaynak yönetimiyle devam edecegiz. Bu yil dedigim gibi bir üst lig için birçok mevkiye transferler yaptik. Her transferimiz birbirinden iyi. Bu transferler içinde Gine U20 Milli Takim Futbolcusu Salifou Soumah spor kamuoyunun dikkatini çekti hiç süphesiz. Salifou insallah bizim gücümüze güç katacak. Yahyalimiza hayirli olsun. Bu transfer sürecinde destegini esirgemeyen Onursal Baskanimiz Yahyali Belediye Baskanimiz Esat Öztürk’e tesekkür ederiz. Bu sene Yahyalimiza güzel maçlar izletmek istiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA