TKBL Açiklamasi Turgutlu Belediyespor Açiklamasi 76- Antalya Günesi Açiklamasi 62

Turgutlu Belediyespor Kadin Basketbol Takimi Antalya Günesi ile oynadigi maçi 76-62 kazanarak rakibini 14 sayi farkla maglup etmeyi basardi.

Türkiye Kadinlar Basketbol Ligi’nin (TKBL) 25. hafta karsilasmalarinda Turgutlu Belediyespor Kadin Basketbol Takimi, Antalya Günesi’ni konuk etti. Yildirim Beyazit Spor Salonu’nda oynanan karsilasmada Turgutlu Belediyespor Kadin Basketbol Takimi maç boyunca üstünlügünü korudu. Ilk yariyi 13 sayi üstünlükle tamamlayan Turgutlu Belediyespor Kadin Basketbol Takimi rakibi Antalya Günesi’ni 76-62 yenmeyi basardi. Halime Vural 17 sayi, 6 ribaund ve 6 asistle maçin en skorer ismi oldu. Ashley Nneka Ezeh 15 sayi 8 ribaund 3 asist, Sule Aktas 14 sayi 3 ribaund 5 asist, Gamze Sena Dülegöz ise 9 sayi 4 ribaund 3 asist ile takima galibiyeti kazandirdi.

Turgutlu Belediyespor Kadin Basketbol Takiminin Antalya Günesi karsisindaki mücadelesini Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, Turgutlu Belediye Baskan Yardimcisi Firat Honaz ile birlikte tribünden takip ederek takimi yalniz birakmadi.

Antalya Günesi karsisinda elde edilen galibiyetin play off hedefi için önemli oldugunu belirten Turgutlu Belediyespor Kadin Basketbol Takimi Basantrenörü Gökhan Asici, “Rakibimiz Antalya Günesi ile güzel bir maç oynadik. Maçin ilk dakikalarindan itibaren kurmus oldugumuz üstünlük sonucunda 14 sayi farkla rakibimizi yenmeyi basardik. Play off yolunda emin adimlarla ilerledigimiz bu süreçte elde ettigimiz galibiyet oldukça önemli oldu. Desteklerinden dolayi Baskanimiz Çetin Akin ve Baskan Yardimcimiz Firat Honaz basta olmak üzere sahada tüm gücü ve enerjisiyle mücadele eden oyuncularimiza tesekkür ederim” ifadelerini kullandi.

Turgutlu Belediye Baskan Yardimcisi ve Belediyespor Asbaskani Firat Honaz ise, “Öncelikle oynadiklari basarili oyun sonucunda maçi kazanan teknik ekibimizi ve oyuncularimizi tebrik ederim. Heyecanli ve seyir keyfi yüksek bir maç izledik. Aldigimiz her galibiyetle play off hedefimize daha da yaklasiyoruz. Takimimiza oynayacaklari müsabakalarda basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA