'Mahallede Maç Var' Grup Müsabakalari Basladi

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), Gençlik ve Spor Bakanligi ve Milli Egitim Bakanligi (MEB) isbirliginde düzenlenen ’23 Nisan Futbol Turnuvasi ’Mahallede Maç Var’ turnuvasinin ikinci ayagi olan grup müsabakalari Aydin’in Nazilli ilçesinde basladi.



23 Nisan Futbol Turnuvasi ’Mahallede Maç Var’in Aydin’daki grup maçlari Nazilli ilçesindeki Arena Spor Tesisleri Hali Sahasi’nda basladi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi ile baslayan turnanin açilisina Nazilli Ilçe Kaymakami Sayin Sedat Sirri Arisoy, Aydin Spor Hizmetleri Müdürü Hamide Ercan, Nazilli Ilçe Gençlik ve Spor Il Müdürü Saban Güven Eker, Nazilli Ilçe Milli Egitim Müdürü Ismail Simsek ve takimlarin antrenörleri katildi.



Bilecik, Eskisehir, Kütahya, Afyon, Usak, Manisa, Izmir, Mugla ve Denizli illerinin birinci olan kiz ve erkek takimlarinin mücadele ettigi 23 Nisan Futbol Turnuvasi ’Mahallede Maç Var’ etkinligi Futbol Grup Sampiyonasi 15-20 Mart tarihleri arasinda alti gün sürecek. Turnuva maçlarinda takim oyunculari sahada ter dökerken, antrenörleri de oyunculara saha kenarindan tezahürat ve taktikleri ile destek verdi.

Sampiyonlar Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki sampiyonaya katilacak

Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde düzenlenen, spor sevgisini ve mahalle futbolunun heyecanin bütün ülke çocuklarina yayma amaciyla baslatilan 23 Nisan Futbol Turnuvasi ’Mahallede Maç Var’ müsabakalarinda ilk üçe giren takimlar TBMM de yapilmasi planlanan Türkiye sampiyonasina katilmaya hak kazanacaklar.

Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürü Cenap Fillikçioglu tüm katilan takimlara basari dileklerini ileterek, "Mahallede Maç Var etkinligine ev sahipligi yapmak bizleri ziyadesiyle memnun etti. Her zaman dedigimiz gibi spor sevgisinin asilanmasi ve tabana yayilmasi noktasinda bu gibi büyük etkinliklerde öncü olmaya devam edecegiz. 23 Nisan Futbol Turnuvasi ’Mahallede Maç Var’ etkinligine katilan tüm takimlara basarilar diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA