Karaahmet Açiklamasi 'Giresunspor Süper Lig'de Kalacak'

GZT Giresunspor Baskani Hakan Karaahmet, “Giresunspor ligde kalacak. Bizim arkadaslarimiz savasacak ve mücadele edecek. Biz de onlar için savasacagiz” dedi.

Çotanak Spor Kompleksi’nde basin mensuplariyla bir araya gelen GZT Giresunspor Baskani Hakan Karaahmet, “Giresunspor’un su an içerisinde bulundugu puan durumu ile hesaplarimiz dogru orantili. Belki bu puanin üç dört puan daha fazla olabilirdik. Bazi sanssizliklar oldu. Ama Giresunspor gerek hocasiyla gerek futbolcusuyla ve basarili bir yönetim kuruluyla basarili bir hikaye yazmaya devam ediyor” dedi.



"Hepimiz gururlandik"

GZT Giresunspor’un son haftalarda yakaladigi basarili performans ile mücadeleye devam edecegini belirten Karaahmet, “Giresunspor ligde kalacak. Bizim arkadaslarimiz savasacak ve mücadele edecek. Bizde onlar için savasacagiz. Sorun nerede biliyor musunuz? Bunu inandirmak. En bu benim hosuma gidiyor. O kadar sindirilmis bir Giresun halki var ki hiçbir sey yapamazsin, o yapilmaz, bu yapilmaz. Her sey yapilabilir. Her sey alinabilir. Her sey Giresun’a getirilebilir. Örnekleri var yanimizda. Sen 13 ilin arasindasin. Çatir çatirda yarisiyorsun. Teslim olmuyorsun. Disaridakiler artik sana sempati duymaya basladi.

Neler oluyor burada diyorlar. Benim için sihirbaz diyorlar. Bizim buradakileri inandirmaya çalisiyoruz. Inanin kardesim olur. Oldu zaten. Sen gittin Galatasaray’i yendin, Besiktas’i yendin. Lider Trabzonspor ile berabere kaldin. Oluyor. Gururlanmadiniz mi? Hepimiz gururlandik” diye konustu.



"Bu kulübü baska bir yere getirmek istiyorum"

Giresunspor’a baska yerlere tasimak istedigi belirten Karaahmet, “Bu sehrin bir kimligi olusuyor. Bu sehrin ismi farkli yerlere gidiyor. Yapilanlari görmek lazim. Yasananlari görmek lazim. Ben ilk senemde Süper Lig’e çikmisim ve sampiyon olmusum. Ama ben görevimin bittigini düsünmüyorum. Ben bu takimi daha baska bir yere oturtmak istiyorum. Bu kulübü baska bir yere getirmek istiyorum. Sadece beni engellemeyin. Ben Giresunspor’a tesis istedim. Kötü bir sey istemedim. Tesisin 250 bin TL proje parasini biz ödedik. Proje hizli olsun diye bütün parayi biz ödedik. Projeyi gönderdik bakanliga orada bekliyor su anda. Rica ediyorum milletvekillerinden” dedi.



"Yayin ihalesindeki sorunun kisa sürede asilmasi gerekiyor"

Yayin ihalesi konusunda görüs bildiren Baskan Karaahmet, sorunun kisa sürede asilmasi gerektigini söyledi.

Karaahmet, “Belirli paketler var. Bazi problemler var. Kulüpler Birligi olarak bizler de süreci Baskanimiz Ahmet Agaoglu ile yakindan takip ediyoruz. Bununla ilgili bir komite de var. Insallah Türk futbolu için bu süreç bir an önce asilir. Çünkü bu süreç asilamadigi için gelecekle ilgili planlar problemler yasaniyor. Ben insallah kisa süre içerisinde asilacagini düsünüyorum. Çünkü çok önemli bir sey. Türk futbolu için çok önemli. Anadolu kulüpleri için çok önemli. Eger asilamazsa Türkiye’de bir futbol kaosu yasanabilir diye düsünüyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA