Hatayli Futbolcular Filipinler'de Top Kosturacak

Hatayspor altyapisinda top kosturan futbolcular Nazim Özcan, Arda Çinkir ve Mert Altinöz Filipinler’in süper ligi PFL’de top kosturacak.

Hataspor genç futbolculari yetistirmeye devam ediyor. Son olarak altyapida top oynayan futbolcular Nazim Özcan, Arda Çinkir ve Mert Altinöz, Hatayli is insani Ugur Tasçi’nin sahip oldugu futbol kulübü Cebu FC’ye transfer oldu. Hatayspor altyapisinda teknik direktörlük yapan Mehmet Kakil ve yardimcisi Levent Öztürk ile Hatayspor Onursal Baskani Lütfü Savas, bir araya gelerek bu transferlerin gerçeklestigini bildirdi.

Hatayspor Onursal Baskani Lütfü Savas, transferin genç futbolcularin tecrübe kazanmalari için büyük bir firsat oldugunu belirtti.

Savas, "Degerli sporseverler bugün Hatay adina ve futbol adina çok önemli bir gün. Filipinler’in Cebu FC takimina hem hoca hem yardimci hoca hem de 3 tane sporcu gönderiyoruz. Hatayli is insani Ugur Tasçi, takimin sahibi. Hocalarimiz ilk etapta Eylül ayina kadar bu takimi çalistiracaklar. Hatayli gençlerimizi göndermenin gururunu yasiyoruz. Hatay futbolu, Türk futbolu Filipinlere kadar uzaniyor. Orada her iki hocamiza ve gençlerimize basarilar diliyorum" diye konustu.

Hatayspor Yöneticisi Aydin Toksöz ve altyapi sorumlusu Mithat Baklaci, Baskan Savas’a katkilarindan dolayi tesekkür ederek transfer olan teknik ekip ve futbolcularina basarilar dilediler.

Kaynak: İHA