Erol Bulut Açiklamasi 'Hedefimiz Vardi. O Hedeften Simdi Çok Uzaktayiz'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, “Kalan maçlari çok iyi bir sekilde degerlendirip ligi en iyi sekilde tamamlayacagiz” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasinda GZT Giresunspor deplasmanindan maglup ayrilan Gaziantep FK’da Teknik Direktör Erol Bulut, “Deplasmanda oynadigimiz oyunlar belli. Maalesef bugüne kadar deplasmandan istedigimiz sonuçlari alamadik” dedi.

Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda degerlendirmelerde bulunan Erol Bulut sunlari söyledi:

“Bugün kaybettigimiz bir Giresun maçi var. Istedigimiz gibi baslayamadik. Nitekim rakip erken gol buldu. Sonra oyunu daha iyi oynamaya basladik. Oyunun kontrolü bize geçti. Baskili oynamaya çalistik. Sonra kazandigimiz bir penalti oldu. Ikinci yarida biraz daha baskili oynama çalistik. Yakaladigimiz bir iki pozisyon var onlari degerlendiremedik. Serbest vurus ve kontradan gol yedigimiz ikinci gol oldu. Normalde deplasmanda oynadiginizda böyle bir pozisyona yakalanmamaniz gerekiyor. Ne kadar defansa dönen topta ceza sahasi üzerinde yeterince futbolcu varken kaybettigimiz bir top oldu. Akabinde yedigimiz ikinci gol var. Rakip de kazanmak istiyordu. Biz de kazanmak istiyorduk. Deplasmanda oynadigimiz oyunlar belli. Maalesef bugüne kadar deplasmandan istedigimiz sonuçlari alamadik. Bu takimla kalan 9 maç oynayacagiz. Hedefimiz vardi. O hedeften simdi çok uzaktayiz. Kalan maçlari çok iyi bir sekilde degerlendirip, ligi en iyi sekilde tamamlayacagiz.”

Kaynak: İHA