Özgür Kalelioglu Açiklamasi 'Bekledigimiz Bir Galibiyetti'

Galatasaray Baskan Yardimcisi Özgür Kalelioglu, Besiktas derbisinden sonra yaptigi açiklamada, beklediklerini galibiyet oldugunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasinda Galatasaray, sahasinda karsilastigi Besiktas’i 2-1 maglup etti. Maçin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Galatasaray Baskan Yardimcisi Özgür Kalelioglu, "Besiktas kulübü bizi güzel agirlamisti, biz de onlari güzel agirladigimizi düsünüyoruz. Taraftarlarimiza tesekkür borçluyuz. Rize maçinda baslayan muhtesem destekleri sayesinde Rize maçini aldik. Barcelona’da güzel oyun sergiledik. Onun neticesinde beraberlik aldik. Besiktas maçi çok güzel bir futbol oldu. Centilmen çerçevesinde her bakimdan takdiri sayan bir oyundu. Taraftarlarimizdan rica ediyoruz, ligin sonuna kadar desteklesinler. Taraftarimiz olmadan yarim oluyoruz. Lütfen desteklerinden bizi eksik etmesinler" diye konustu.



"Barcelona maçi için güzel bir hazirlik maçi oldu"

Bekledikleri bir galibiyet oldugunu söyleyen Kalelioglu, "Barcelona maçindan sonra hakli bir talebimiz oldu. Hava sartlarindan ötürü takimimiz Istanbul’a uçamadi. Son dakikaya kadar bekledik. Hocamizin talebiyle Izmir’e uçmak zorunda kaldik. Izmir’de antrenman sahalarini açan Izmir takimlarina tesekkür ediyoruz. Persembe günü oynayacagimiz Barcelona maçi için güzel bir hazirlik maçi oldu" seklinde konustu.

Hedeflerinin UEFA Avrupa Ligi’ni kazanmak oldugunu vurgulayan Özgür Kalelioglu, "Bugünkü oyun ve persembe günü oynadigimiz oyun bunun göstergesidir. Takimin kendine güveni oldugu zaman, nasil oynadigini gördük. Persembe günü sölen havasinda bir maç olacagini tahmin ediyoruz. Bütün koltuklar, localar satilmis durumda. Bütün taraftarlarimizi bekliyoruz. Arsenal’e karsi kazandigimiz UEFA zaferini tekrar kazanacagimizi ümit ediyoruz" degerlendirmesinde bulundu.

Ispanya’dan Istanbul’a dönmek için son ana kadar beklediklerini belirten Kalelioglu, "Polemiklere girmek istemiyoruz. Tek talebimiz Galatasaray’in fiziki ve doga sartlarindan dolayi Istanbul’a gelebilmesiydi. Baska bir sebebi yoktu. Biz de son dakikaya kadar bekledik. Bugün bile kar yagisi devam etti. Dün 20 cm kadar kar vardi. Amaç burada iyi futbol oynayabilmek için antrenman ve maç ortamini yakalamakti. Biz bunu Istanbul’da yakalayamayacagimiz için ki mümkün degildi. Besiktas’a bize katkilarindan ötürü tesekkür ediyorum. Çünkü Izmir’e gitmemis olsaydik, Istanbul’da antrenman yapamayacaktik. Hocamiz, teknik ekibimiz, ’Besiktas maçina hazirlanip, o maçi kazanmak istiyoruz’ dediler. Maçi da kazandik. Polemik için degil. Avrupa’da bir kupa daha kazandirmak için bu talebi yaptik" degerlendirmesini yapti.

Besiktas Baskani Ahmet Nur Çebi’yi diger yöneticilerle beraber karsiladiklarini ifade eden Özgür Kalelioglu, "Baskanimizla beraber çok güzel sohbet edip, çay, kahve içtik. Protokolde beraber oturduk. Maçi basladiktan sonra kendi localarimizda seyrettik. Sayin Çebi ile ilgili malumatim yok" diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA