Hakan Keles Açiklamasi '3'Te 3 Yapmak Bizim Için Avantaj Ve Moral Oldu'

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, "Mücadelemiz son haftalara kadar devam edecek. 3’te 3 yapmak bizim için avantaj ve moral oldu" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasinda konuk ettigi Gaziantep FK’yi 2-1 maglup eden GZT Giresunspor, üst üste üçüncü galibiyetini alarak puanini 35’e yükseltti. Maçin ardindan degerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Hakan Keles, "Öncelikle bugün kazanmak ve 3 puan bizim için önemliydi. Iki hafta 6 puan yapmistik. Bunu da kazanip biraz daha rahatlamak istiyorduk ki alt taraflarda da puan baremi yaklasmisti. Kazandigimiz için mutluyuz. Maça iyi basladik. Golü de bulduk. Ilk yarida pozisyonlarimiz da var ancak ikinci golü bulamadik. Gereksiz bir penaltiyla maç berabere oldu. Ikinci yari Flavio’nun sakatlanmasi bizi inanilmaz etkiledi. Rakibin bu siralarda baskisi vardi. Kazanmak istiyorduk ve riske girdik. Son dakikalarda kaçirdigimiz goller de var. Önümüzde Antalya maçi var. Insallah o maçi da kazaniriz. Oyuncularimi tebrik ediyorum, seyirciyi de tebrik ve tesekkür ediyorum. Bizi inanilmaz atesliyorlar. Tekrar tesekkür ederim. Antalyaspor maçina odaklanacagiz simdi" seklinde konustu.



"3’te 3 yapmak avantaj ve moral oldu"

Süper Lig’de son haftalarin zorlu geçecegini ifade eden Keles, "Rakipler de kazaniyor, istedigimiz gibi bitmiyor farkli maçlar. Son haftalara kadar devam edecek, ligin boyu kisaldi. 3’te 3 yapmak bizim için avantaj ve moral oldu. Bir maçla her sey bitmiyor. Ne zaman matematiksel olarak garantilerseniz bitiyor. Bugün bazi bölümlerde kötü oynadik ama genel anlamda memnunum. Gelecek adina bu beni pek karamsarliga itmiyor" ifadelerini kullandi.

Flavio’nun sakatligiyla ilgili de konusan Keles, “Umarim korktugumuz bir sey yoktur. Bir ara var, Antalya maçina olmaz gibi düsünüyorum. MR çekildikten sonra belli olacak. Insallah sezonun sonuna kadar sürmez sakatligi. Çok üzüldüm. Benim için çok önemli bir oyuncu. Maçtan çikmasi bizi de çok etkiledi” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA