Denizli Sporla Bulusuyor

Denizli’de 7’den 70’e herkesin spor yapabilmesi için 21 ayri bransta ücretsiz spor kursu veren Denizli Büyüksehir Belediyesi kenti sporla bulusturuyor. Büyüksehir Belediyesinin yogun ilgi gören spor kurslarina 2022’nin ilk döneminde 8000 kursiyer katiliyor.



“Denizli’de spor yapmayan kimse kalmayacak” slogani ile birçok çalismanin altina imza atan Denizli Büyüksehir Belediyesi, saglikli yasam için hayata geçirdigi ücretsiz spor kurslarini basari ile sürdürüyor. Denizli Büyüksehir Belediyesinin spor tesislerinde 21 farkli bransta ücretsiz spor kursu verilirken 7’den 70’e isteyen herkese atletizm, bale, basketbol, buz pateni, capoeira, cimnastik, güres, judo, karate, kayak, masa tenisi, okçuluk, pilates, satranç, step aerobik, tekvando, tenis, voleybol, yoga, yüzme ve zumba egitimleri sunuluyor. Bu kapsamda Denizlililere 2022 yilinin ilk döneminde verilen 21 ayri bransa 8000 kursiyer katiliyor. Pandemi tedbirlerinin hassasiyetle riayet edildigi kurslara özellikle çocuklarin ve gençlerin yogun ilgi gösterdigi, saglikli bir yasam için spor yaparak eglenceli vakit geçirdikleri görülüyor.

7’den 70’e spor

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, 7’den 70’e Denizli’de yasayan herkesin spor yapmasi için gayretlerinin artarak devam ettigini söyledi.

Saglikli bir yasam için sporun olmazsa olmaz bir yasam biçimi haline gelmesi gerektigini belirten Baskan Zolan, "Ben her vatandasimizin en az bir dalda spor yapmasini tavsiye ediyorum. Çünkü spor saglik ve mutluluk demektir. Denizli Büyüksehir Belediyesi olarak vatandaslarimizin istedigi dalda spor yapabilmesi için tüm imkanlarimizi seferber etmeye devam ediyoruz. Spor kurslarimizdan yetisen nice basarili sporcunun çikmasi da ayrica bizleri oldukça memnun ediyor ve gururlandiriyor " dedi.

Kaynak: İHA