Turgutluspor'da Teknik Direktörlüge Nadir Arikan Getirildi

TFF 2. Lig Kirmizi Grup takimlarindan Turgutluspor’da teknik direktörlük görevine Nadir Arikan getirildi.

Turgutluspor’un yeni teknik direktörü belli oldu. Geçtigimiz günlerde devre arasinda takimin basina getirilen Nazim Gülay ile yollarini ayiran Turgutluspor, Nadir Arikan ile anlasti. Yeni teknik direktör Nadir Arikan için kulüp tesislerinde imza töreni düzenlendi.

Törene, Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, Kulüp Baskani Ahmet Daskan ve yönetim kurulu üyeleri katildi.

Imza töreninde konusan Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, “Nadir Arikan hocamiz sampiyon olup 2. Lig’e çiktigimiz dönemde teknik ekibimizde görev alan degerli bir hocamizdi. Biz Nadir hocamiza ve ekibine inaniyoruz. Bizim dönemimizde Turgutlulu ve Turgutluspor’lu paydaslarin bir araya geldiginde 3. Lig’de sampiyon olmustuk. Ayni sinerjiyi yeniden olusturmamiz lazim. Turgutluspor için herkesin tasin altina elini sokmasi gerektigine inaniyorum. Güzel güzel yakin. Ben inaniyorum, herkesin inanip bu takima sahip çikmasini istiyorum. Anlasma her iki taraf için hayirli ve ugurlu olsun” dedi.

Tecrübeli bir hocaya takimi emanet ettikleri için mutlu olduklarini belirten Kulüp Baskani Ahmet Daskan, “Öncelikle anlasma her iki taraf içinde hayirli ve ugurlu olsun. Nadir Arikan hocamiza olan inancimiz tam. Tecrübesine inaniyor ve güveniyoruz. Çetin baskanimizin da dedigi gibi, hep birlikte olup Turgutluspor’u hak ettigi yerlere getirmemiz gerek” diye konustu.

Sampiyonluk yasadigi kulübe geri dönmekten dolayi büyük mutluluk duydugunu kaydeden yeni teknik direktör Nadir Arikan, “Bana bu görevi layik gören Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin’a, Baskanimiz Ahmet Daskan’a ve yönetim kurulumuza tesekkür ederim. Baskanimiz, yönetim kurulumuz, teknik ekibim, oyuncularimiz ve personelimiz ile birlikte Turgutluspor’u layik oldugu yere getirmek için gece gündüz çalisacagiz. Anlasma her iki taraf içinde hayirli ve ugurlu olsun” ifadelerini kullandi.

Konusmalarin ardindan Arikan, resmi sözlesmeye imza atti. Arikan’in yardimci ekibinde; Tolga Yalansiz, Onur Yeniyurt, Fatih Çaglin, Altinay Çetin yer aldi.

Kaynak: İHA