TSYD Bursa'dan Aticilik Kupasi

Türkiye Spor Yazarlari Dernegi (TSYD) Bursa Subesi’nin düzenledigi Trap Kupasi nefesleri kesti. Birçok sporcunun mücadele ettigi turnuva sonunda dereceye girenler madalya ve ödüllerine kavustu.

Bursa Büyüksehir Belediyesi Trap ve Skeet Atis Poligonu’nda gerçeklestirilen TSYD Bursa Trap Kupasi’na Sube Baskani Mehmet Ali Ekmekçi, Aticilik Il Temsilcisi Oktay Demirkesen ve yarismacilar katilim gösterdi. Müsabakalarda 14 sehirden 48 yarismaci boy gösterdi. Büyük çekismelere sahne olan yarismalar sonunda kazananlar da belli oldu. Yarismacilara katildiklari için tesekkür eden TSYD Bursa Sube Baskani Mehmet Ali Ekmekçi sporun sadece futboldan ibaret olmadigini hatirlatti. Kendisi ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bursa’daki farkli spor dallarinda organizasyonlar yapmak istediklerini hatirlatan Ekmekçi, “Tenis ve yüzme gibi branslarin ardindan aticilikta da önemli bir turnuvayi geride biraktik. Tüm katilimcilari tebrik ederken, dereceye girenleri de kutluyorum” diye konustu.

Aticilik Il Temsilcisi Oktay Demirkesen de TSYD Bursa Subesi’ne destekleri için tesekkür ederken, isbirligi çalismalarinin bundan sonraki organizasyonlarda da sürmesi temennisinde bulundu. Turnuva sonunda kadinlar kategorisinde Nihan Gürer liderligi elde etti. Dilara Bedia Kizilsu da ikinci oldu. Erkekler kategorisinde ise Alp Kizilsu birincilik kürsüsüne çikti. Ikinci Tugrul Tural, üçüncü ise Davut Sari oldu. Açik klasmanda da Nihan Gürer sampiyonlugunu ilan etti. Alp Kizilsu ikinci, Muzaffer Balkanci da üçüncülügü elde etti.

Kazananlara ödül ve madalyalarini TSYD Bursa Sube Baskani Mehmet Ali Ekmekçi ile Aticilik Il Temsilcisi Oktay Demirkesen verdi.

Kaynak: İHA