Judokalar Hirvatistan'da Denizli Ve Türkiye'yi Temsil Edecek

Denizli Büyüksehir Belediyesporlu sporcular Aysenaz Özdemir ile Mehmet Ali Akinci, Hirvatistan’da düzenlenecek Ümitler Avrupa Judo Kupasi’nda ay yildizli forma altinda Denizli ve Türkiye’yi temsil edecek.



Denizli’yi ulusal ve uluslararasi müsabakalarda basari ile temsil eden Denizli Büyüksehir Belediyespor Judo Takimi sporculari Aysenaz Özdemir ve Mehmet Ali Akinci, 12-13 Mart’ta Hirvatistan’in baskenti Zagrep’te düzenlenecek Ümitler Avrupa Judo Kupasi’nda ay yildizli forma altinda Denizli ve Türkiye’yi temsil edecek. Ümitler Türkiye Judo Sampiyonasi’nda Türkiye üçüncüsü olarak Denizli’ye bronz madalya kazandiran Aysenaz Özdemir Burdur’da, yine ayni turnuvada zorlu rakiplerin arasindan siyrilarak Türkiye üçüncüsü olan Mehmet Ali Akinci ise Samsun’da milli takim kampina katildi.

Kampta hazirliklarin tamamlanmasinin ardindan Zagrep’e uçan Aysenaz Özdemir ve Mehmet Ali Akinci, milli takim kafilesi ile birlikte 12-13 Mart’ta Hirvatistan’in baskenti Zagrep’te düzenlenecek Ümitler Avrupa Judo Kupasi’nda boy gösterecek.

Kaynak: İHA