Eczacibasi Dynavit, Ankara'dan Galibiyet Ile Döndü

Misli.com Sultanlar Ligi 23. hafta mücadelesinde Mert Grup Sigorta’ya konuk olan Eczacibasi Dynavit, rakibini 3-0 maglup etti.

Sultanlar Ligi 23. haftasinda Eczacibasi Dynavit, deplasmanda karsilastigi Mert Grup Sigorta’yu 3-0 yendi. Maç sonrasi görüslerini aktaran milli smaçör Hande Baladin, "Mert Grup Sigorta çok mücadeleci bir takim. Setlerin basa bas geçecegini biliyorduk. Kurduklari hücum organizasyonuna karsi iyi önlem aldigimizi düsünüyorum. Önemli olan deplasmanda galip gelmekti, bunu basardigimiz için mutluyuz. Önümüzde oynayacagimiz CEV Kupasi Final 1. maçimiz var. Bir an önce evimize dönüp çalismalara baslamak istiyoruz" seklinde konustu.

Eczacibasi’nda Kaptan Tijana Boskovic, 18 sayiyla takiminin en skoreri ismi olurken, turuncu-beyazlilar takim olarak toplam 12 blok sayisi kaydetti.

Maç öncesinde, Eczacibasi Dynavit takim kaptanlarindan Simge Aköz, Mert Grup Sigorta takim kaptani Ikbal Merve Albayrak’a misafirperverlikleri ve güzel karsilamalarindan ötürü çiçek takdim ederek tesekkürlerini iletti.

Salon: Baskent

Hakemler: Yasin Okumus, Tolgacan Dinçer

Mert Grup Sigorta: Cansu, Paskova, Özge Nur, Lopez, Ayça, Ikbal Merve, Alara (L), Merve (L), Seda, Melek Erpin, Merve

Eczacibasi Dynavit: Ognjenovic, Saliha, Beyza, Boskovic, Hande, Heyrman, Simge (L), Elif, Adams, Gözde, Fatma, Zeynep (L), Merve

Setler: 0-3 (23-25, 11-25, 16-25)

Süre: 74 dakika (28, 23, 23)

Kaynak: İHA