Cizre'de Emniyet Ve Botan Spor Arasinda Dostluk Maçi

SIRNAK – Sirnak’in Cizre Ilçe Emniyet Müdürlügü’nde görev yapan polislerden olusan Emniyet Futbol Takimi ve Sirnak Amatör Süper Lig ekibi Cizre Botan Spor arasinda oynanan dostluk maçinda kazanan Cizre Botan Spor oldu.

Hamit Özalp Stadyumu’nda Cizre Ilçe Emniyet Müdürlügü Futbol Takimi ve Cizre Botan Spor arasinda oynanan dostluk maçini Botan Spor 3-1 kazandi. Maç renkli görüntülere sahne oldu. Cizre Ilçe Emniyet Müdürü Eren Öztürk kaptanliginda sahaya çikan Emniyet Spor, fizik ve kondisyon açisindan daha diri olan Amatör Lig takimi Botan Spor karsisinda ortaya koyduklari mücadele ile taraftarlardan büyük övgü aldi.

Botan Spor, karsilasmanin ilk yarisinda buldugu 3 golle ilk yariyi 3-0 üstünlükle kapatti. Karsilasmanin ikinci yarisinda daha dinç bir görüntü veren Emniyet Spor, Botan Spor’un gelistirdigi birçok gol pozisyonunu engelledi. Genç bir kadroya karsi mücadele eden Emniyet mensuplari, ikinci yarinin ortasinda attiklari golle farki ikiye indirdi. Dostluk havasinda baslayan ve dostluk içinde sona eren maçi Cizre Botan Spor 3-1 kazandi.

Maçin sonunda Ilçe Emniyet Müdürü Eren Öztürk ve Cizre Botan Spor Kulüp Baskani Av. Serhat Mirhan, her iki takimi sahada göstermis olduklari mücadeleden dolayi tebrik etti.

Kaynak: İHA