Çesme Belediyespor Hedefine Emin Adimlarla Ilerliyor

Sami Gider Izmir Süper Amatör Play-Off Beyaz Grup 2. hafta maçinda Çesme Belediyespor, zorlu ve güçlü rakibi Asarlik Gençlik takimini buldugu tek golle 1-0 maglup etmeyi basardi.

Gruplarin 2. hafta maçinda Beyaz Grup’ta sampiyonluk için mücadelesi veren Çesme Belediyespor ile Asarlik Gençlik takimi arasinda oynanan mücadeleyi son 10 dakika 10 kisi oynayan Çesme Belediyespor 1-0 galip geip, 2’de 2 yaparak 6 puanla zirveye yerlesti.

Karsilasmanin ilk dakikalarinda baskili baslayan Asarlik Gençlik takimi 15. dakikada Furkan Ahmet Akbas buldugu net gol pozisyonunda Çesme Belediyespor kalecisi Ibrahim Gören net gol firsatini engelledi. Ilerleyen dakikalarda toparlanan Çesme Belediyespor 33. dakikada Kubilay Özer’in kaydettigi golle ilk yariyi Çesme ekibi 1-0 önde tamamladi.

Ikinci yarida Asarlik Gençlik takimi Furkan Ahmet Akbas ve Emin Gucur ile yakaladigi net gol firsatlarinda kaleci Ibrahim Gören gollere izin vermedi. Mücadelenin 70. dakikasinda Çesme ekibinden oyuna dahil olan Fatih Kemikler, 10 dakikada sonra sakatlaninca tüm oyuncu haklarini tamamlayan Çesme Belediyespor kalan sürede 10 kisi mücadele etmek zorunda kaldi. 10 kisi kalan rakibine tüm gücü ile yüklenen Asarlik Gençlik takimi aradigi golü bulamayinca zorlu maçtan 1-0 yenik ayrildi.

Zorlu maç öncesi Çesme Belediyespor Teknik Adami Hakan Kara ve Asarlik Gençlik takimi Teknik Adami Erhan Kocanakli birbirlerine basari diledi.

Efkan Muhtar, teknik direktörlere basarilar diledi

Maç öncesi Izmir ASKF Baskani Efkan Muhtar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Muharrem Türkben ve Kadir Dursun, Çesme Belediyespor Teknik Adami Hakan Kara ve Asarlik Gençlik takimi Teknik Adami Erhan Kocanakli’ya kazasiz belasiz bir maç dilerken, basarilarini iletti.

Kaynak: İHA