Baskan Özdemir, Genç Karatecileri Yolcu Etti

Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir, 12-16 Mart tarihleri arasinda Sakarya’da yapilacak Türkiye Karate Sampiyonasi’na katilacak olan genç sporculari yolcu etti.

Budo Kaido Karate takimi, 12-16 Mart tarihleri arasinda Sakarya’da yapilacak Türkiye Karate Sampiyonasi’nda Samsun’u temsil edecek. Havza Belediyesi önünden hareket eden sporcu kafilesini Baskan Sebahattin Özdemir basarilar dileyerek yolcu etti.

Baskan Özdemir ilçede sportif basarinin artmasi için her türlü destegi vermeye çalistiklarini ifade ederek, “Gençlerimiz il birincisi olarak ilimizi Türkiye sampiyonasinda temsil etmeye hak kazandilar. Insallah çocuklarimiz Sakarya’dan gögsümüzü kabartacak basarilar ile dönecekler. Sporcularimiza basarilar diliyorum” dedi.

Havza Ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Cafer Uzun, sampiyonada sporcularin heyecanina ortak olacaklarini belirterek, “Her türlü ihtiyaçlarinda sporcularimizin yaninda olmaya devam ediyoruz. Insallah sampiyonadan dereceyle dönecegiz” diye konustu.

Budo Kaido Karate takimi hocasi Recep Gün, sampiyonaya dört kategoride 4 bayan sporcu ile katilip Samsun’u temsil edeceklerini belirterek, “Yaklasik 8 aydir çalismalarimizi salonumuzda araliksiz devam ettiriyoruz. Takimimiza güveniyoruz, kizlarimiz çok yetenekli ve derece alacagimiza inaniyoruz” seklinde konustu.

Genç sporculari Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir ve aileleri yolcu etti.

Kaynak: İHA