Vali Isik Açiklamasi 'Her Zaman Sporcularimizin Yanindayiz'

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Isik, Kütahya’da düzenlenen Türkiye Badminton Sampiyonasinda elde ettigi basarilardan dolayi isitme engelli sporcu Makbule Çataltas’i makaminda kabul etti.

Ayranci Kaymakami Fatih Eroglu ile birlikte Ayranci Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Polat Kilinç, antrenör Mehmet Sait Ilban ve sampiyon sporcu Makbule Çataltas’in katildigi ziyarette ilçe kaymakami Eroglu, Türkiye Isitme Engelliler Federasyonu faaliyet programinda yer alan ve 25-27 Subat 2022 tarihleri arasinda Kütahya’da gerçeklestirilen Isitme Engelliler Türkiye Badminton Sampiyonasi hakkinda bilgiler verdi.

Ayranci Belediye Spor Kulübü adina yarisan ve sampiyonada çift bayanlar kategorisinde altin madalya, tek bayanlar kategorisinde ise gümüs madalya kazanarak ilimizi gururlandiran Makbule Çataltas’i elde ettigi basaridan dolayi tebrik eden Vali Mehmet Alpaslan Isik, Karaman’in sportif anlamda da hedefledigi noktaya ulasabilmesi ve tüm dallarda basarili olabilmesi için il özel idaresi olarak her zaman sporcularimizin yanindayiz. Sporcularimizin ilimizi ve ülkemizi ulusal ve uluslararasi alanlarda basariyla temsil edebilmeleri için gereken destegin vermeye bundan sonra da devam edecegiz" dedi.

Vali Isik, konusmasinin sonunda 28-31 Mart 2022 tarihleri arasinda İçel’de yapilacak olan okullar arasi Badminton Türkiye Sampiyonasinda ilimizi temsil edecek olan genç sampiyona basarilar diledi.

Kaynak: İHA