Turgutlu Belediyesi Spor Akademisi'nden Irem Nur Bebege Destek

Turgutlu Belediyesi Spor Akademisi’nde basketbol ve voleybol kurslarina devam eden ögrenciler, SMA Tip1 hastasi Turgutlulu Irem Nur bebegin bagis kampanyasina destek oldu.

Spor Akademisinde basketbol ve voleybol kurslarina devam eden ögrenciler SMA Tip 1 hastaligiyla mücadele eden Irem Nur bebegin kampanyasina yardim eli uzatti. Manisa Valiligi izni ile baslatilan kampanyaya antrenman sonrasi yardimda bulunan ögrenciler, Irem Nur bebek için hazirlanan bagis kutularina bagislarini yaptilar. Ögrenciler ayni zamanda “SMA Hastasi Irem Nur Evladimiza Umut Olalim” yazili pankartla Irem Nur bebegin tedavisine destek olunmasi çagrisinda da bulundu.

Irem Nur bebegin sagligina kavusmasi için desteklerini sürdüreceklerini belirten Turgutlu Belediye Baskan Yardimcisi ve Belediyespor Asbaskani Firat Honaz, “Irem Nur bebegimizin tedavisi için istenilen para çok ciddi bir miktar. Irem Nur evladimizin ailesinin bu miktari karsilamasi gerçekten çok zor. El birligiyle kampanyaya destek çikmaliyiz. Kurslarimiza devam eden ögrencilerimiz ve hocalarimizin bu çagrisi ve destegi çok kiymetli. Hepsine tesekkür ediyorum. Hayirseverlerimizi ve hemsehrilerimizi Irem Nur bebegimizin kampanyasina destek olmaya davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA