Thievy Bifouma Açiklamasi 'Bursaspor Her Zaman Büyük Bir Kulüptür'

Bursaspor’un devre arasinda transfer ettigi Thievy Bifouma, "Bursaspor her zaman büyük bir kulüptür. Burada oldugum için mutluyum. Bu formayi giydigim sürece elimden gelenin en iyisini yapacagim” dedi.

Bursaspor’un devre arasin transfer döneminde kadrosuna kattigi Thievy Bifouma, Özlüce Ibrahim Yazici Tesisleri’nde basin mensuplarinin sorularini açikladi.

30 yasindaki futbolcu, Çin’de kaldigi sürece futboldan uzak kaldigini belirterek, “Bu tarz seyler futbolda olabiliyor. Belli bir süre futbol oynamadim. Zorlu geçiyor böyle dönemler. Ama artik Bursaspor için hazirim" seklinde konustu.



“Elimden gelenin en iyisini yapacagim”

’Zorlu bir süreç geçiriyoruz’ diyen Bifouma, "Olumsuz seyler oldu. Ama su an buradayiz ve Bursaspor’a yardim etmek için her seyi yapacagim. Bursaspor her zaman büyük bir kulüptür. Spor Toto 1. Lig’de belki ama bu fark etmez. Teknik Direktörümüz de Süper Lig tecrübesi olan iyi bir teknik adam. Bana burada futbol oynama sansi verdi ve ben de burada oldugum sürece elimden gelenin en iyisi yapacagim” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA