Simge Aköz Açiklamasi 'Tek Amacimiz Kupayi Eve Getirmek'

CEV Kupasi’nda finale yükselen Eczacibasi Dynavit’in basarili oyuncusu Simge Aköz, “Önümüzdeki günlerde final maçlarinda da elimizden gelen bütün mücadeleyi ortaya koyacagiz. Tek amacimiz kupayi eve getirmek” dedi.

CEV Kupasi yari final ikinci maçinda Eczacibasi Dynavit, 3-0 kazandigi ilk maçin rövansinda sahasinda CSM Volei Alba Blaj’i 3-0 maglup ederek finale yükseldi. Müsabaka sonrasinda Eczacibasi’nin tecrübeli voleybolcusu Simge Aköz, basin mensuplarina konustu.



“Çok mutluyuz”

Finale kaldiklari için çok mutlu olduklarini belirten Simge, “2018’de aldigimiz kupayi tekrar evimize getirmek için çok büyük bir adim attik bugün yari finalde. Önümüzdeki günlerde final maçlarinda da elimizden gelen bütün mücadeleyi ortaya koyacagiz. Tek amacimiz kupayi eve getirmek” cümlelerine yer verdi.

“Gurur duyuyorum herkesle”

“Bugün takimimizin hem genç hem tecrübeli oyuncularinin gücünü gördük” diye Simge Aköz, söyle devam etti:

“Iki seti almamiz yetiyordu aslinda. Üçüncü sette genç arkadaslarimizla çok güzel bir mücadele ortaya koyduk. Onlar da ellerinden gelen bütün özveriyi gösterdiler. Gurur duyuyorum herkesle. Güzel bir basariya imza atiyoruz, çok güzel bir takim olduk.”

Kaynak: İHA