Luka Capan Açiklamasi 'Bursaspor Kesinlikle Ligde Kalacak'

Bursaspor’un 27 yasindaki futbolcusu Luka Capan, "Bu takim kesinlikle küme düsmeyecek. Olumsuz seyler düsünmek iyi degildir. Bu takim eminim ki ligde kalacaktir" dedi.

Bursaspor’un sezon basinda kadrosuna kattigi Luka Capan, Özlüce Ibrahim Yazici Tesisleri’nde basin mensuplarinin sorularini açikladi.

27 yasindaki futbolcu, "Bizim için kolay bir durum degil. Zorlu bir süreçten geçiyoruz. 2,5 aylik süreç zorlu geçti. Bundan sonra da zorlu geçecek. Bu beraberligimiz olumlu etkiledi. Boluspor maçindan galip gelip sonraki maçlarda daha iyi olacagimiza inaniyorum" dedi.



"Boluspor maçina odaklanmamiz lazim"

Luka Capan takimda sezon basindan beri birçok degisiklik oldugunu ifade ederek, "Bu takim için iyi bir sey degil. Bu tarz seyleri düsünmemek lazim artik. Önümüzde Boluspor maçi var. Karsilasmalara odaklanmamiz lazim" ifadelerini kullandi. Tecrübeli futbolcu, sakatligi ile ilgili bir sikintisinin kalmadigini, Boluspor maçinda oynayip oynamayacagina Tamer Tuna’nin karar verecegini söyledi.



"Bursaspor ligde kalacak"

Yeni yönetimle ilgili yöneltilen soruya Luka Capan, su cevabi verdi:

“Bunla ilgili konusmak istemiyorum. Iyi insan olduklarini söylüyorlar. Bundan sonra maçlara odaklanmak istiyorum."

27 yasindaki futbolcu son olarak, Bursaspor camiasina olumlu bir mesaj göndererek, “Bu takim kesinlikle küme düsmeyecek. Olumsuz seyler düsünmek iyi degildir. Bu takim eminim ki ligde kalacaktir” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA