Ferhat Akbas Açiklamasi 'Böyle Net Galibiyet Almak Bizim Için Çok Önemli'

CEV Kupasi’nda finale yükselen Eczacibasi Dynavit’te Basantrenör Ferhat Akbas, "Bu yogun fikstürde böyle net galibiyet almak bizim için çok önemli. Simdi Avrupa finalindeyiz. Umarim takim daha da iyi oynayarak bütün kupalari alabilir" dedi.

CEV Kupasi yari final ikinci maçinda Eczacibasi Dynavit, 3-0 kazandigi ilk maçin rövansinda sahasinda CSM Volei Alba Blaj’i yine ayni skorla maglup ederek finale yükseldi. Müsabaka sonrasinda Eczacibasi Dynavit Basantrenörü Ferhat Akbas, basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

"Rakiplerle ilgili çalismalara devam edecegiz"

Iyi mücadele oynadiklarini dile getirerek sözlerine baslayan Akbas, “Bu yogun fikstürde böyle net galibiyet almak bizim için çok önemli. Son 1 haftada 3 maç yaptik, 2’si deplasmandi. Simdi Avrupa finalindeyiz. Rakiplerle ilgili çalismalara devam edecegiz. Ligde de bütün kulvarlarda ilerliyoruz. Iyi bir pozisyondayiz. Umarim takim daha da iyi oynayarak bütün kupalari alabilir" ifadelerini kullandi.

“Genç jenerasyonun basariyla gelmesi çok önemli”

Tecrübeli oyuncularin yani sira genç bir jenerasyona da sahip olduklarini dile getiren Akbas, “Sporda en önemli sey denge saglamak. Tabii ki genç jenerasyon geliyor ama basariyla gelmesi lazim. Biz de bunun için çok çaba sarf ediyoruz, oyuncularimiz çok çaba sarf ediyor. Bu yogun tempoda hem gelisim göstermek hem iyi top oynamak hem de kazanmak çok önemli bir detay. Biz de bunun için bütün çalismamizi yogun sekilde devam ettiriyoruz. Umarim kupalar da gelmeye baslayacak” diyerek sözlerini noktalandirdi.

Kaynak: İHA