Faruk Eczacibasi Açiklamasi 'Kupayi Getirmeyi Bekliyoruz

Eczacibasi Spor Kulübü Baskani Faruk Eczacibasi, CEV Kupasi’nda finale yükseldikleri için heyecanli oldugunu söyleyerek, “Kupayi getirmeyi bekliyoruz. O zaman çok mutlu olacagiz” dedi.

Eczacibasi Dynavit, CEV Kupasi yari final ikinci maçinda, 3-0 kazandigi ilk müsabakanin rövansinda sahasinda CSM Volei Alba Blaj’i yine 3-0 yenerek adini finale yazdirdi. Karsilasma sonrasi Eczacibasi Spor Kulübü Baskani Faruk Eczacibasi, basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

“Daha farkli bir yükselis sergileyecegimizi düsünüyorum”

Çok heyecanli oldugunu aktararak sözlerine baslayan Eczacibasi, “Kupayi getirmeyi bekliyoruz. O zaman çok mutlu olacagiz. Bu sene yeni bir takimla yola çiktik. Bundan sonra daha farkli bir yükselis sergileyecegimizi düsünüyorum. Yetismeleri ve kendilerini göstermeleri açisindan genç oyuncularin olmasini çok önemsiyorum. Bu günün gençleri yarinin olgun oyunculari olacak" diye konustu.



“Türkiye’de kadin voleybolu yükseliste”

Türkiye’nin kadin voleybolunda çikista oldugunu belirten Faruk Eczacibasi, "Bunun devam edecegini tahmin ediyorum. Bu yapilasmada Eczacibasi’nin çok rolü vardir, çorbada çok tuzumuz vardir. Biz Türkiye olarak bakiyoruz. Türkiye’nin daha yapacagi çok sey var ve zirvede kalmasi lazim" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA