Elazig'da Tenis Müsabakalari Tamamlandi

Elazig’da 6 takim ve 24 sporcunun katilimiyla okul sporlari gençler tenis müsabakalari gerçeklestirildi.

Elazig’da 28 Subat - 1 Mart tarihleri arasinda Çok Amaçli Spor Merkezi tenis kortlarinda okul sporlari gençler tenis müsabakalari 6 takim 24 sporcunun katilimiyla gerçeklestirildi.

Müsabakalar sonucunda genç erkeklerde Ahmet Kabakli Fen Lisesi 1. olurken, genç kizlarda Yahya Kemal Beyatli Anadolu Lisesi 1. oldu.

Elazig Gençlik ve Spor Il Müdürü Abdulsamet Eren yaptigi açiklamada, "Kis aylarinda özellikle sikinti yasadigimiz kortlarimizda kapali olmamasi nedeniyle müsabakalar spor salonlarimizda gerçeklestiriliyordu. 2021 yili içerisinde ihalesini ve yapim isini tamamladigimiz tenis kortlarimizda 4 açik 1 kapali olmak üzere 5 kort kazandirdik. Ilk resmi maçlari mevsimde kis olmasi hasebiyle kapali kortumuzda tenis bransi için kendilerine ait bir ortamda müsabakalar gerçeklesti. Insallah önümüzdeki dönemlerde de tenis müsabaka takvimi yogun olacaktir. Bir kez daha sporcularimiz ve antrenörler için hayirli olmasini temenni ediyor, müsabakalarda dereceye giren okullarimizi ve idarecilerini tebrik ediyor, basarilar diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA