Berk Taskin Açiklamasi 'Galibiyet Serisi Yakalamamiz Gerektiginin Farkindayiz'

SAMSUN – Samsunsporlu futbolcu Berk Tasin, ligin geri kalan bölümünde galibiyet serisi yakalamak zorunda olduklarini söyledi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, cumartesi günü oynayacagi Menemenspor maçi hazirliklarina bugün Nuri Asan Tesisleri’nde yaptigi antrenman ile basladi.

Teknik Direktör Fuat Çapa yönetiminde karsilasmaya hazirlanan kirmizi-beyazli ekipte deneyimli defans oyuncusu Berk Taskin açiklamalarda bulundu.

“Galibiyet serisi yakalamamiz gerektiginin farkindayiz”

Seri galibiyetler almalari gerektiginin altini çizen Berk Taskin, “Son maçta kötü bir maglubiyet aldik ama önümüzde 11 maç daha var. Ümraniyespor maçini kazansaydik ilk 2 için büyük bir firsatimiz olacakti. Kalan maçlarda matematiksel olarak sansimiz bitmedigi sürece ümidimizi kaybetmiyoruz. Önümüzdeki maçlarda elimizden gelenin en iyisini yapacagiz. Hafta sonu evimizde Menemenspor ile oynayacagiz. Su ana kadar evimizde hiç maç kaybetmedik. Bundan sonra bir galibiyet serisi yakalamamiz gerektiginin farkindayiz. Bu maça da yenmek için çikacagiz. Insallah 3 puanla ayriliriz. Taraftarimiz olabildigince bizleri desteklesinler. En son Ankaragücü’nde böyle bir atmosfer gördük. Geçen sene 3. Lig’de oynarken de Samsunspor’u takip ediyordum. Stat o zamanlar doluydu. Araya pandemi girdi. Umarim taraftarlarimiz Ankaragücü maçindan oldugu gibi ya da daha fazla bize destek olurlar. Içeride oynadigimiz maçlarda taraftar her zaman en büyük gücümüz” dedi.

Stoper ve ön libero mevkiinde takima katki verdigini belirten Taskin, “Ilk önce Fuat hocamiz ön libero oynayabiliyorsun demisti. Ben de elimden geleni yapmaya çalistim. Simdi hocam bana nerede görev verirse elimden geldigince adapte olabiliyorum. Nerede oynadigimin hiçbir önemi yok. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalisiyorum. Bundan sonra da böyle devam edecek. Ön libero oynamakta da yabancilik çekmiyorum. Stoper ya da ön libero oynamak çok farkli gelmiyor. Ön liberoda oynarken stoperde oynadigindan daha fazla kosuyorsun. Aralarindaki tek fark bu. Su anki durumundan memnunum. Umarim hocamiz da benden memnundur” diye konustu.

Berk Taskin bu sezon Samsunspor formasi ile bu sezon 18 maça çikip, 1 gol atma basarisi gösterdi.

Kaynak: İHA