Aydin'da 'Mahallede Maç Var Turnuvasi'nin Sampiyonlari Belli Oldu

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), Gençlik ve Spor Bakanligi ile Milli Egitim Bakanligi isbirligiyle Anadolu Yildizlar Ligi projesi kapsaminda düzenlenen 23 Nisan Futbol Turnuvasi ’Mahallede Maç Var’ Aydin’daki final maçlari ile tamamlandi.



Ülke genelinde düzenlenen ve Aydin’da 37 takim ve 407 sporcunun katilimi ile on gün boyunca süren ’Mahallede Maç Var Turnuvasi’ final etabi müsabakalari, Aydin Yildiz Spor Tesisleri hali sahasinda takimlarin dereceye girebilmek için kiyasiya mücadeleleri ile sona erdi. Büyük heyecan ve dostluk içerisinde oynanan turnuva sonunda; erkeklerde AYTO Cüneyt Dogruer Spor Kulübü, kizlarda Aydin Gençlik Spor turnuvayi birincilikle bitirmeyi basardi. Dereceye giren sporculara kupa ve madalyalari Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürü Cenap Fillikçioglu, Aydin Il Milli Egitim Müdürü Seyfullah Okumus, Spor Hizmetleri Müdürü Hamide Ercan, Efeler Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Mithat Yildirim ve Yildizspor baskani Kaya Özcan tarafindan verildi.

Ayrica Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürü tarafindan, Yildizspor Baskani Kaya Özcan’a ’Mahallede Maç Var’ 23 Nisan Futbol Turnuvasi’na desteklerinden ötürü tesekkür plaketi takdim edildi.

Final karsilasmasinin TBMM’de yapilmasi planlanan 23 Nisan Futbol Turnuvasi ’Mahallede Maç Var Turnuvasi’ etkinliginin grup müsabakasi maçlari, 14-20 Mart tarihlerinde Bilecik, Eskisehir, Kütahya, Afyon, Usak, Manisa, Izmir, Mugla ve Denizli illerinin birinci olan kiz ve erkek takimlarinin katilimlariyla Aydin ilinin ev sahipliginde gerçeklestirilecek.

Turnuva sonucunda ögrencileri tebrik eden Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürü Cenap Fillikçioglu “Spor sevgisi olan 11-13 yas grubu sporcularin katildigi ’Mahallede Maç Var’ futbol turnuvamiz hem sporcularimizin kaynasmasi açisindan hem de pandemiden sonra sporcularimizin eglenceli zaman geçirmeleri açisindan ekstradan moral oldu. Bugün sona eren ’Mahallede Maç Var’ futbol turnuvasi etkinliginde tüm sporcularimizin ve velilerinin keyifli, heyecanli vakit geçirdiklerine inaniyorum. Bu vesileyle katilan tüm takimlarimizi tebrik ediyor, 14-20 Mart tarihlerinde Aydin’da gerçeklesecek grup müsabakasi maçlarinda ilimizi temsil edecek takimlarimiza basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA