Abdullah Avci Açiklamasi 'Kupalarin Hepsine Talibiz'

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, bu sezon bütün kupalara talip olduklarini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupasi Çeyrek Final maçinda sahasinda Antalyaspor’u 2-0 maglup ederek adini yari finale yazdiran Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avci, karsilasmanin ilk yarisinda iyi seyler çikardiklarini belirterek, "Gol bulduk, direkten dönen toplar var. Oyunu daha fazla elimize alabilirdik. ikinci yari baskiya devam ettirmek istedik ama yapamadigimiz baskinin kirildigi anda merkezi kapatarak rakibi kenara yönlendirdik. 1-0 giderken oyunu koparabilirdik" seklinde konustu.



"Biz bu sene kupalarin hepsine talibiz"

Kupanin önemli bir hedef oldugunu kaydeden Avci, "Iki kupa da çok önemli. Trabzonspor, bu kupayi çok kazandi. 2 sene önce de kazanmisti. Biz bu sene hepsine talibiz. Taraftarimiz bize destek oldu. Onlara bu galibiyeti armagan ediyoruz. Antalyaspor da iyi takim, onlara basarilar diliyoruz" diye konustu.

Karsilasmanin son bölümlerinde sakatlanan savunma oyuncusu Vitor Hugo’nun durumuna iliskin konusan Avci, "Hastaneye gitti, MR çekilecek. Mevkisel olarak sikintida oldugumuz bir yer. Galibiyete sevindik ama sporcu sagligina üzüldük. Umarim ciddi degildir. Güçlü, bizim için degerli bir oyuncu" açiklamasini yapti.

"Fenerbahçe ile Trabzonspor ilk kez karsilasmiyor"

Avci, ligde Fenerbahçe ile hafta sonunda karsilasacaklari maçla ilgili olarak ise su ifadelere yer verdi:

"Harika bir sezon geçiriyoruz, her sey çok güzel. Trabzon kenti bunun keyfini çikarsin. Fenerbahçe ile Trabzonspor tarihinde ilk kez karsilasmiyor. Bir lig müsabakasina keyif yaparak eglenerek zihinsel fiziksel hazirlanacagiz. Yarin sabah antrenman yapip dinlenip cuma günü tekrarlara bakip kadro degerlendirmesi yaparak hazirlanacagiz. Bu sene her seyi kazanmak istiyoruz. Ligde de önemli firsatlar var."

Kaynak: İHA