Selçuklu'da Basarili Sporculara Ödül

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediye Meclisi, Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay’in da katildigi programda 2021 yilinda Türkiye, Balkan, Avrupa ve Dünya Sampiyonalarinda madalya kazanan Selçuklu Belediyespor Kulübü sporcu ve antrenörlerini ödüllendirdi.

Selçuklu Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçeklestirilen ödül törenine Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, Selçuklu Belediyespor Kulübü Baskani Mustafa Yavuz Tezcan, meclis üyeleri, Selçuklu Belediyespor yönetim kurulu üyeleri, antrenörler, sporcular ve aileler katildi.

20 bransta 15 bin 488 lisansli ve 203 milli sporcusuyla Türkiye’nin en büyük amatör spor kulüplerinden birisi olan Selçuklu Belediyespor Kulübü, 2021 yilinda 9 bransta katildigi Ulusal ve Uluslararasi Sampiyonalarda toplam 49 madalya kazanarak önemli bir basariya imza atti. Tekvando, güres, judo, kick boks, wushu, kung-fu, karate, masa tenisi, bisiklet ve satranç branslarinda müsabakalara katilan 37 sporcu, 24 altin, 17 gümüs ve 8 bronz madalyayi Selçuklu’ya kazandirdi. Selçuklu Belediye Meclisi tarafindan altinla ödüllendirilen basarili sporculara ödüllerini Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci ve meclis üyeleri verdi.

Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, ödül alan sporcu ve antrenörleri tebrik etti. Baskan Altay, Selçuklu’da sporun bir gelenek oldugunu ve gün geçtikçe de bunun gelistigini görmekten büyük bir mutluluk duydugunu ifade ederek, “Insallah aralarindan nice dünya ve olimpiyat sampiyonlari çikacaktir. Çünkü o altyapi artik olustu” seklinde konustu.



"Büyük hedefler dogrultusunda basarilarimiz artarak devam edecek"

Selçuklu Belediyesi olarak spora ve sporcuya yatirim yapmaya devam ettiklerini ve bunun meyvelerini aldiklarini ifade eden Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, "Basta spor kulübümüzün baskani olmak üzere degerli yöneticileri, spor müdürlügünde görev yapan arkadaslarimizi, antrenörlerimizi ve tüm sporcularimizi elde ettikleri basarilardan dolayi ayri ayri tebrik ediyorum. Selçuklumuz her alanda oldugu gibi spor alaninda da örnek bir ilçe olarak çok daha büyük hedefler dogrultusunda spor basarilarini devam ettirecek" dedi.

Kaynak: İHA