Volkan Demirel Açiklamasi 'Kariyerimde Böyle Bir Maç Hatirlamiyorum'

Konyaspor karsisinda uzatmada gelen golle 5-4 kazanan ve Ziraat Türkiye Kupasi’nda çeyrek finale yükselen Karagümrük’te Teknik Direktör Volkan Demirel maçin ardindan konustu. Futbolculuk kariyerinde dahi böyle bir maç hatirlamadigini söyleyen Demirel, "Orta hakem bile sakatlandi. Öyle bir tempo vardi” ifadelerini kullandi.

Ziraat Türkiye Kupasi Son 16 Turu’nda Konyaspor’u konuk eden ve normal süresi 4-4 biten mücadeleden uzatmada attiklari golle 5-4 galip ayrilarak çeyrek finale yükselen Karagümrük’te Teknik Direktör Volkan Demirel maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Mücadeleyi degerlendirerek sözlerine baslayan Demirel, “Öncelikle sahadaki hakemlere, Konyasporlu oyunculara, kendi oyuncularima, bugün maçi çeken ve bizimle olan spor muhabirlerine tesekkür ediyorum. Zor hava sartinda takim sahada mücadele etti, sizler de disarida görev yaptiniz. Kazandigimiz için mutluyuz. Maçtan önce de söyledim hem fiziksel hem de saha içi organizasyonu olarak ligin en iyi takimlarinda biriyle oynadik. Bu takima karsi takimimin fiziksel performansi beni çok mutlu etti. Orta hakem bile sakatlandi, öyle bir maç oldu. 5-4 biten bir maçin keyfini çikarmislardir diye düsünüyorum" diye konustu.



"Viviano hala üsüyordu"

Konyaspor’un ligin en organize takimi oldugunu ifade ederek sözlerini sürdüren Volkan Demirel, "Bence ligin en organize takimi Konyaspor. Ilhan Palut’u uzun zamandir takip ediyorum. Maç içinde çok güzel diyaloglarimiz oldu. Konyaspor ile alakali sezon basindan bu yana düsüncelerim farkli” dedi.

Maçta soguktan titreyen Viviano’nun durumu hakkinda da konusan Demirel, "Topla en az temas eden oyuncu kalecidir. Viviano içeride formasini çikarmadan sicak bir dus aldi. Hala üsüyordu, dustan sonra kendisine geldi. Ben kendi kariyerimde de bu kadar uzun süren ve bu kadar gollü biten bir maç hatirlamiyorum. Futbol anlaminda keyifli oldu ama bu maçta yer alanlar için kolay bir maç olmadi" açiklamasini yapti.

"Takimin fizik gücü beni sevindirdi"

Maçta forma giyen isimlerin fizik gücünün çok yüksek oldugunu da söyleyen Volkan Demirel, "Tüm takimla alakali söylemek istiyorum. Çok karakterli oyunculardan olusan bir takima geldim. Maçin basinda Borini, Toure ve Emre Mor’un yedek kulübesinde oturmasi planlandi. Ben gol yemeden bu dakikalara kadar gelmesini planlamistim ama bu sekilde devam etti. Skoru ele almak için plan yapmistik. Bu planimiz da golleri getirdi. Güzel bir maç oldu. Takimi da fiziksel olarak gördük. Fizik anlaminda iyi bir takim vardi ama su anda daha da farkli bir durum söz konusu. Bu da beni sevindirdi" diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA