Turgutluspor'da Çifte Imza

TFF 2. Lig Kirmizi Grup takimlarindan Turgutluspor, Eskisehirspor’dan Hakki Tigli ve geçen sezon GMG Kastamonu formasi giyen Recep Yilmaz ile anlasmaya vardi.

Yeni transferler Hakki Tigli ve Recep Yilmaz, bugün tesislerde düzenlenen imza töreninde formayi giyerek, resmi sözlesmeye imza atti. Imza töreninde yönetim kurulu üyesi Fahrettin Solmaz ve Kadir Sakar yer aldi. Tören sonrasi konusan Hakki Tigli, “Burada oldugum için çok mutluyum. Hedefleri olan bir kulübe geldim. Bana güvenen ve burada olmama olanak saglayan basta kulüp baskanimiz Ahmet Daskan, yöneticilerimiz ve hocamiz Nazim Gülay’a tesekkür ediyorum. Takim arkadaslarim ile birlikte Turgutuspor’umuzun basarisi için sahada canla basla çalisacagim. Anlasma her iki taraf içinde hayirlisi olsun” dedi.

Tecrübeli oyuncu Recep Yilmaz ise “Büyük ve hedefleri olan bir camiaya geldim. Takim arkadaslarimla birlikte kulübümün basarisina katkida bulunmak istiyorum. Burada oldugum için mutluyum. Kulüp naskanimiz Ahmet Daskan, yöneticilerimiz ve hocamiz Nazim Gülay’a, bana bu sansi verdikleri ve güvendikleri için tesekkür ediyorum” diye konustu.

Tecrübeli oyuncu Recep Yilmaz ve gelecek vadeden Hakki Tigli’yi kadrolarina kattiklari için mutlu olduklarini belirten Turgutluspor Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Solmaz, “Hakki genç, Recep ise tecrübeli bir oyuncu. Hakki genç olmasina ragmen gelecek vadeden basarili bir oyuncu. Recep ise bu ligi çok iyi bilen kaliteli ve tecrübeli bir oyuncu. Hem Recep’in hem de Hakki’nin gücümüze güç katacagindan hiç süphem yok. Anlasma her iki taraf içinde hayirli ve ugurlu olsun. Hakki Tigli ve Recep Yilmaz kardeslerime hos geldiniz diyor kendilerine basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA