Ogulcan Çaglayan, Eyüpspor'a Transfer Oldu

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor, Galatasaray’dan Ogulcan Çaglayan’i kiralik olarak kadrosuna katti.

Galatasaray, Ogulcan Çaglayan’i Eyüpspor’a kiraladi. Transfer Eyüpspor tarafindan da duyurulurken, Ogulcan kendisini eflatun-sarili yapan sözlesmeye imza atti. Eyüpspor sosyal medya hesabindan yapilan açiklamada, “Eyüpspor’umuz, Galatasaray’dan Ogulcan Çaglayan’i sezon sonuna kadar kiralik olarak kadrosuna katti. Ogulcan Çaglayan’a hos geldin diyor, eflatun sarili formamizla basarilar diliyoruz” denildi.

Eyüpspor Asbaskani Fatih Kulaksiz transfer sonrasi yaptigi açiklamada sunlari söyledi:

“Öncelikle Galatasaray kulübüne tesekkür ediyoruz. Çok önemli bir futbolcuyu kadromuza kattik, mutluyuz. Ogulcan, Türk futbolunun önemli degerlerinden biri. 1. Lig’de daha önce 2 kez sampiyonluk yasadi. Insallah 3. sampiyonlugu da bizimle yasar.’’

Ogulcan Çaglayan: “Hedefimiz Süper Lig’e yükselmek”

Eyüpspor’a katildigi için mutlu oldugunu aktaran 25 yasindaki futbolcu ise, “Baskanimiz Murat Özkaya nezdinde bana güvenip, bu firsati sunan kulübümüze çok tesekkür ederim. Hedefimiz tipki geçtigimiz sezonki gibi sampiyon olarak Süper Lig’e yükselmek. Burada uzun vadeli bir plan oldugunu biliyorum ve bunun bir parçasi olmaktan dolayi heyecanliyim. Bir an önce formamizi giyip taraftarimizla bulusmak ve maçlar kazanmak istiyorum. Umarim her sey çok güzel olur” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA