Hentboldaki Baskent Derbisinin Kazanani Yenimahalle Belediyesi SK

Hentbol Kadinlar Süper Ligi’nin 13. haftasinda EGO Spor Kulübü ile karsilasan Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü mücadeleden 39-31 galip ayrildi.

Hentbol Kadinlar Süper Ligi 13. haftasinda evinde EGO Spor Kulübü ile karsilan Yenimahalle Belediyesi SK, sahadan galibiyetle ayrildi. Iki takimin kiran kirana mücadelesine sahne olan Baskent derbisinde Yenimahalle Belediyesi sahadan 39-31 galip ayrildi. Gazi Mustafa Kemal Spor Kompleksi’nde oynanan karsilasmada rakibin öne geçmesine izin vermeyen Yenimahalle, karsilasmaya Funda, Reyhan, Gülcan, Beyza, Elif Yaren, Hatice ve kalede Fatma yedisi ile çikti.

Yenimahalle kupaya gözünü dikti

Kürsad Erdogan, Ibrahim Özdeniz ikilisinin yönettigi karsilasmada Yenimahalle Belediyesi’ne galibiyeti getiren goller; Betül (8), Gülcan ve Beyza (7), Funda (6), Hatice (4), Reyhan ve Elif (3), Aysu (1) ile geldi.

Süper Lig’in 13. haftasinda 2 puani hanesine yazdiran Yenimahalle Belediyesi, Kadinlar Türkiye Kupasi’nda da yoluna emin adimlarla devam ediyor. B Grubu’nda sampiyonluk mücadelesi yürüten Yenimahalle, oynadigi dört müsabakayi namaglup tamamlayarak, çeyrek finale katilmaya hak kazandi. Yenimahalle, EGO Spor Kulübü’ne karsi yari finale çikmak için ter dökecek.

Kaynak: İHA