Giresunspor Transfer Sezonunu Kapatti

Giresunspor Basin Sözcüsü Halil Ibrahim Önal, ara transfer sürecini kulübün yapisi ve finansal açidan en iyi sekilde degerlendirerek tamamladiklarini söyledi.

Giresunspor Basin Sözcüsü Halil Ibrahim Önal, yaklasik 1 aydir yogun ugras ve çaba sonucu transfer tahtasini vurguladi. Transferi 10 numara Chiquinho ve Fenerbahçe’nin genç kanat oyuncusu Muhammed ile tamamladiklarini belirten Önal, "Kulübümüzün finansal durumu göz önünde bulundurularak kadromuza yeni santrfor dahil etmedik. Oyuncu almis olmak için almak yerine orta ve kanat noktasinda transferlerimiz ile kadromuzdaki 3 santrforu rahatlattik. Herkes bilmelidir ki Giresunspor çok güçlü, inançli ve istikrarli bir takimdir. Biz takimimiza ve santrfordaki 3 oyuncumuza zaten çok güveniyorduk, maglubiyetler yasadik evet ama hiçbir maçimizda sahadaki oyun üstünlügünü rakibe birakmadik ve ligin defans kurgusu en basarili olan takimlarindan birisiyiz. Giresunspor yönetimi olarak teknik heyetimizin görüsü dogrultusunda eksik ve takviye gereken bölgelere en dogru ve en iktisatli transferleri gerçeklestirdik. Bu transfer sürecinin takimimiza ve Giresun’umuza hayirli olmasini diliyor, taraftarimizin destegi ile zorlu Süper Lig mücadelemizi hedefledigimiz noktada tamamlamak istiyoruz” dedi.

Fenerbahçe maçinda taraftarlari tribünleri doldurmaya ve takimlarini kendilerine yakisir bir sekilde desteklemeye davet eden Önal, “Zaman Giresunspor’un yaninda ve destek olma zamani. Gün birlik ve beraberlik günü, her zaman iyi günde ve kötü günde takimindan destegini esirgemeyen büyük Giresunspor taraftarini Çotanak Spor Kompleksi tribünlerinde tek yürek olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA