Fenerbahçe'de 6 Eksik

Fenerbahçe, Kayserispor karsisinda 6 futbolcusundan yararlanamadi.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupasi Son 16 Turu’nda karsilastigi Kayserispor mücadelesine 6 futbolcusundan yoksun çikti. Sari-lacivertlilerde Altay Bayindir, Filip Novak, Luiz Gustavo, Irfan Can Kahveci, Miha Zajc ve Mesut Özil, kadroda yer almadi. Teknik Direktör Ismail Kartal, ligde son oynadiklari Medipol Basaksehir maçina göre ilk 11’inde 3 degisiklige gitti. Deneyimli teknik adam, Ülker Stadi’nda oynanan karsilasmada Medipol Basaksehir maçinda ilk 11’e sürdügü Jose Sosa ve Dimitris Pelkas’i yedek soyundururken, bu isimlerin yani sira sakatligi bulunan Irfan Can Kahveci’yi de oynatamadi.

Kartal, Sosa’nin yerine Ozan Tufan’i, Irfan Can Kahveci’nin yerine Mert Hakan Yandas’i ve Dimitris Pelkas’in yerine de Enner Valencia’yi ilk 11’de görevlendirdi.

Ismail Kartal, Kayserispor karsisinda kalede Berke Özer’i oynatirken, savunma dörtlüsünü Nazim Sangare, Kim Min-jae, Attila Szalai ve Ferdi Kadioglu’ndan olusturdu.

Orta sahaya Ozan Tufan, Miguel Crespo ve Mert Hakan Yandas’i süren Kartal, kenarlarda ise Bright Osayi-Samuel ile Enner Valencia’yi oynatti. Tecrübeli çalistirici, gol yollarinda ise Mergim Berisha’ya sans tanidi.

Fenerbahçe’de Ertugrul Çetin, Serdar Aziz, Jose Sosa, Diego Rossi, Dimitris Pelkas, Serdar Dursun, Arda Güler, Marcel Tisserand, Çagtay Kurukalip ve Burak Kapacak ise Ismail Kartal’dan sans bekledi.

Kaynak: İHA