Darica'da Gençler Için FIFA 2021 Turnuvasi

Darica Belediyesi, ödüllü FIFA 2021 turnuvasi düzenliyor. Kisa bir süre önce hayatini kaybeden futbolcu Ahmet Çalik anisina düzenlenecek olan turnuvaya Darica’da ikamet eden 16-25 yas arasindaki tüm gençler katilabilecek.

Darica Belediyesi, Gençlik Koridoru projesi kapsaminda bu kez ödüllü FIFA 2021 turnuvasi düzenliyor. Kisa bir süre önce hayatini kaybeden futbolcu Ahmet Çalik anisina düzenlenecek olan turnuvaya Darica’da ikamet eden 16-25 yas arasindaki tüm gençler katilabilecek. Turnuvaya katilmak isteyenlerin 17 Subat tarihine kadar Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde bulunan Gençlik ve Spor Müdürlügü’ne basvurmasi gerekiyor. Darica’da ikamet eden ve 16-25 yas arasindaki tüm gençlerin ücretsiz olarak katilabilecegi turnuva ise 19 Subat Cumartesi günü saat 10.00-17.00 arasinda gerçeklesecek. Birbirinden çekismeli ve heyecanli maçlara sahne olacak FIFA 2021 turnuvasinda birinciye sarj istasyonu ve esofman takimi, ikinciye PES 5 kolu ve spor ayakkabi, üçüncüye ise akilli saat ve forma hediye edilecek.

Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik, gençleri ödüllü turnuvaya davet ederek, "Darica Belediyesi olarak gençlere yönelik projelere önem ve öncelik veriyoruz. Cumhurbaskanimizdan ödül aldigimiz Gençlik Koridoru projemiz kapsaminda yine gençler için FIFA 2021 Turnuvasi düzenliyoruz. Geçtigimiz günlerde elim bir trafik kazasinda hayatini kaybeden milli futbolcumuz Ahmet Çalik anisina düzenleyecegimiz turnuvaya Daricali bütün genç kardeslerimizi davet ediyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA