Bilardonun En Iyileri Gölcük'te Belirlendi

Gölcük’te final müsabakalari düzenlenen Kocaeli Bilardo Il Sampiyonasi’nda dereceye giren sporcular, kupa ve madalyalarini Gölcük Belediye Baskani Ali Yildirim Sezer ve AK Parti Ilçe Baskani Çetin Seymen’in elinden aldi.

Kocaeli Bilardo Il Sampiyonasi müsabakalari, Gölcük Reis Bilardo Salonu’nda 166 sporcunun katilimiyla düzenlendi.

Kocaeli Bilardo Il Temsilcisi Orhan Demircan tarafindan düzenlenen sampiyonanin eleme turlari Gebze, Izmit ve Gölcük olmak üzere 3 bölgede yapildi. Sampiyonanin Gölcük’te düzenlenen final müsabakalarina katilan Gölcük Belediye Baskani Ali Yildirim Sezer, AK Parti Ilçe Baskani Çetin Seymen ve Gölcük Gençlik ve Spor Müdürü Hasan Ceyhan sporcularin heyecanlarina ortak oldu.

17 sporcu Türkiye Sampiyonasi’na katilmaya hak kazandi

Müsabakalarin ardindan Kocaeli Bilardo Il Sampiyonasi’nda 1. Hasan Reis, 2. Asim Aydemir, 3.’ler ise Dursun Süer ve Baris Tasdemir oldu. Turnuvada dereceye giren 17 sporcu Ankara’da düzenlenecek olan Türkiye Bilardo Sampiyonasi 1. Ayak müsabakalarina, Kocaeli’yi temsilen katilmaya hak kazandi.

”Katilan tüm sporcularimizi can-i gönülden tebrik ediyorum”

Ödül töreninde konusan Baskan Sezer, “Katilan tüm sporcularimizi can-i gönülden tebrik ediyor, Ankara’da yapilacak Türkiye Bilardo Sampiyonasi’nda üstün basarilar diliyorum. Ilçemizin adinin spor, sanat ve kültürel faaliyetlerle duyurulmasi için tüm alanlarda çalismalarimizi sürdürecegiz” dedi.

Kaynak: İHA