Serkan Özbalta Açiklamasi 'Yukariya Dogru Çikmak Için Atesin Fitilini Yaktik'

Altay Teknik Direktörü Serkan Özbalta, Göztepe’yi maglup ederek kazandiklari 3 puanla yukariya dogru çikmak için atesin fitilini yaktiklarini söyledi.

Süper Lig’deki Izmir derbisinde Göztepe’yi deplasmanda 2-0 maglup eden Altay’in teknik direktörü Serkan Özbalta, müsabakadan sonra katildigi basin toplantisinda, kolay geçmeyecegini bildikleri müsabakadan galip ayrildiklari için mutlu olduklarini söyledi.



Rakiplerinin de son dönemde çok iyi bir oyun ortaya koydugunu ve yukari dogru bir ivmesinin oldugunu bildiren Özbalta, "Bulundugumuz konumdan dolayi futbolcularimin özgüvenleri ve morali kötüydü. Bu isin kökeni moral. Moralin olmadigi bir durumda bu karsilasmaya çiktik ama kisa sürede de olsa hiçbir seyin bitmedigini futbolculara anlattik. Her seyi sezon bittiginde konusabiliriz. O zaman konusmanin daha kolay oldugunu anlattik. Kulaklarimizi söylenenlere kapatmamiz gerektigini ve 15 müsabakadan alnimizin akliyla çikabilecegimizi deklare ettik. Kazandigimiz 3 puanla yukariya dogru çikmak için atesin fitilini yaktik" dedi.

Kaynak: İHA