Sakaryaspor Kulüp Baskani Genç'ten Hakem Isyani

Sakaryaspor Kulüp Baskani Cumhur Genç, hakem hatalari sebebi ile son haftalarda 6 net penaltinin verilmedigini savunarak sosyal medya hesabindan açiklamalarda bulundu. Genç, “Biz futbol sadece sahada oynansin diyoruz maalesef son 3 haftada verilmeyen 6 penaltimizi gördük” ifadelerine yer verdi.

2021-2022 sezonunda oynadigi 20 maçta yenilmezlik serisi ile rekor kirarak adindan söz ettiren Sakaryaspor, ligde son 3 haftadir aldigi sonuçlarla 8 puan kaybetti. Kulüp Baskani Cumhur Genç, 3 haftada verilmeyen 6 net penaltinin oldugunu isaret ederek sosyal medya hesabi üzerinden hakemlere isyan etti. 2 yenilgi ve 1 beraberlikle 1461 Trabzon ile puanlari esitlenen Sakaryaspor’da kaybedilen puanlarin nedeni formsuzluk ve verilmeyen penaltilar olarak gösterildi.

"Sakaryaspor’un hakkinin yenilmesine müsaade etmeyecegiz"

Son haftalarda verilmeyen penaltilar sebebi ile puan kaybi yasadiklarini ifade eden Baskan Genç, sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamada, “Sakaryaspor olarak son üç haftadir formsuz olabiliriz ama bizim bu takimin sezon sonu sampiyon olacagindan en ufak süphemiz yoktur. Biz futbol sadece sahada oynansin diyoruz maalesef son 3 haftada verilmeyen net 6 penaltimizi gördükten sonra diyoruz ki 1 milyonluk sehri temsil eden Sakaryaspor olarak; taraftarimizla, lobimizle, camiamizla nerede hangi sartlarda kimlerle oynaniyorsa bizde orada olacagiz. Sakarya sehrinin ve Sakaryaspor’un hiçbir kurum ve kisiler tarafindan hakkinin yenilmesine müsaade etmeyecegiz” ifadelerine yer verdi. Öte yandan, Genç verilmedigini savundugu penalti pozisyonlarini da sosyal medya hesabindan paylasti.

"49 puanla averajla lider konumda bulunuyor"

Sakaryaspor TFF 2. Lig Kirmizi Grup’ta deplasmanda oynadigi Sariyer ve Bodrumspor maçlarinda sahadan maglubiyetle ayrilirken 24. hafta mücadelesinde evinde konuk ettigi Vanspor FK maçinda ise 1-1 berabere kaldi. Yesil-siyahlilar ligin 24. haftasi geride kalirken 49 puanla averajla lider konumda bulunuyor. Ayni puana sahip 1461 Trabzon ise ikinci sirada yer aliyor.

Kaynak: İHA